Mikor érdemes elmenni orvoshoz megnagyobbodott nyaki nyirokcsomóval?
Várj 1-2 hetet. Ha továbbra is ott van, akkor menj csak. Ez ugye daganatra utalhat...szóval itt jön néhány alap kérdés: Egyébként hány éves vagy? Milyen betegségeid vannak? Milyen gyógyszereket szedsz? Van bármilyen tüneted?
Egyébként 99,999%, hogy csak kicsit meg vagy fázva/van valami enyhe gyulladásod és nem tudod pontosan, hogy milyen a kemény, nem mozgatható nyirokcsomó, mert a gyulladásos is nyilván kemény, nehezebben mozgatható, de a tumoros teljesen más, amíg nem tapogatsz meg eleget, addig elég könnyű összetéveszteni őket.
Valóban nem tudom, hogy milyen az. Én keménynek érzem, kicsit talán a gumihoz tudnám hasonlítani.
27 éves vagyok, tudtommal nincs betegségem, nem szedek gyógyszert sem.
Mostanában kicsit szoktam szédülni, de azt a 30 fokos lakásra és a rossz alvásra fogtam, remélem nincs is más mögötte. Utoljára tavaly szeptemberben voltam vérvételen, akkor nem volt kiugróan rossz semmi benne (volt elég sok piros, de nem vészesen eltérő számokkal)
1-es vagyok
Továbbra is nagyon valószínűtlennek tartom, hogy rosszindulatú dolog legyen. Ahogy írtam, ha mondjuk egy hét után is ott van, akkor szerintem szólj a dokinak, de más tünet nélkül nem hiszem, hogy súlyos dolog lenne
Én ezt cáfolnám! Persze én is úgy gondolom hogy semmi komoly, és ne is legyen az, de az egyik ismerősöm kisfiát 1 éve műtötték orrmamdulával, és műtét közben fedeztek fel nála a nyakában egy nyirokcsomót, amit a biztonság kedvéért kivizsgáltak, és sajnos rosszindulatú volt. Csak ez hívta fel a figyelmet a kisfiú betegségére. 😏 Ha nem volt se megfázva, se a foga nem fáj, se nem csípte meg semmi... Stb... Igen is nézesse meg! Ha másért nem is, önmagát megnyugtatni!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!