Nekem a lábamon a sarkam és egy kicsit fejjebb sárga és ki van száradva! Ez mi lehet? Mit kenjek rá? Vagy ez komolyabb mint gonolom? (alapvetően is száraz mőrű vagyok)
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 10:54
1/4 anonim válasza:
Ez nem lesz komoly. Egyszerűen szerintem csak ki van száradva. Lábpuhító, sarokpuhító hidratálókkal be lehet kenni nappalra és akár éjszakára is. Az Avon-ban nagyon jó ilyen termékek van, elfogadható áron. Nekem is száraz a sarkam, nem vastag rajta a bőr, de ércesedik. Be lehet szerezni a DM-ben egy szuper sarokreszelőt is. Kb. 350 Ft, Fehér nyele van és és két oldalán nagyon finom smirglipapír-féleség van ragasztva. A hajgumik, csipeszcsatok polc környékén van. Fürdés után amikor jól kiázik a lábad, ezzel finom át tudod dörzsölni. Leradírozza a felesleges hámréteget, utána meg bekened hidratálóval. (Persze ez csak akkor jó, ha nem vastag rajta a bőrkeményedés)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi..és nem vastag abőrkeményedés..még csak 16 vagyok! De miért sárga? Ez zavar jobban, mintha valami kínai lennék..! :D
2008. dec. 28. 15:12
3/4 anonim válasza:
Azt nem tudom miért sárga, és mennyire sárga. Esetleg nem cipő, csizma talpa fogta be, nylon harisnyán keresztül?
4/4 anonim válasza:
Azért sárga a színe, mert elhalt bőrrétegről van szó, aminek sem vérellátása, sem semmilyen kpacsolata nincs már a szervezeteddel, kolonc a szép, puha bőröd nyakán:)
Mindenkinek ilyen. Ne járj sokat mezítláb, használd a bőrpuhítót ás a sarokreszelőt és megint szép lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!