Mivel csillapíthatom a kisfiam száraz köhögését? Valami házi praktikára gondolunk!
Az én kislányomnak be jőtt 2 szer mentünk el sóbarlangba:
Nekünk is nagyon komoly volt a köhégse. Azóta ha meg fázik leviszem : Utána nincs hosszu ideig ilyen probléma.
Ott a barlangban tudnak játszani olyan mintha a játszóra vinnéd.. Probáljátok ki..
a lakás párásítását fogja javasolni.
Gyógyszertárakban, drogériákban kaphatóak különböző mentolos légzéskönnyítő krémek, mellyel kisfiad mellkasát bekenve enyhítheted a kínzó köhögést.
Nem száraz a lakás? Az is káros lehet, én ilyenkor a fűtőtesten vizet szoktam párologtatni.
Egyáltalán nem nevetünk. Nagyon jó házi praktika volt.
Tudom, nem ehhez a kérdéshez tartozik, de azért megemlítem, hogy amikor kicsik voltunk és fájt a hasunk, anyukám fedőt melegített, betekerte ruhával és azt tette a hasunkra.
Olyan szépen enyhítette a fájdalmat.
Később a lányom menstruációs fájdalmait is így enyhítettem.
:) előző vagyok:) ilyesmiről én is hallottam már. Persze a meleg jó a menstruáció fájdalmakra, hiszen hígítja a vért. én ilyenkor mindig egy bögre meleg valamit teszek a hasamra, és úgy fekszek percekig.
erre véletlenül jöttem rá egyik télen, teát ittam, és nagyon görcsöltem, és rátettem a hasamra a meleg bögrét, pár perc alatt elmúlt a fájdalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!