Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vagyok ilyen gyakran beteg?

Miért vagyok ilyen gyakran beteg?

Figyelt kérdés

Júliusban voltam covidos és azóta minden hónapban elkapok valamilyen felső légúti betegséget, amiből nagyon nehezen jövök ki. A vérképem rendben van, mégis az utóbbi 7 hónap felét betegen töltöttem.

Ezen az éven itthon tanulok, tehát a családomom kívül nem is nagyon találkozok emberekkel.

A háziorvosom nem tud velem mit kezdeni, csak tüneti kezeléseket ajánl. Mindenféle vitamint szedek, gyógynövényes teákat iszok, de ezek se segítenek.

Mit tehetnék még? Megelőzésre tudtok valamit ajánlani?

Keressek szakorvost? Fül-orr-gégész vagy inkább immunológus lenne jobb választás?

2023. febr. 8. 09:50
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen, de jóval a fertőzés előtt és az oltások után nem volt probléma.
2023. febr. 8. 15:50
 12/29 anonim ***** válasza:
53%
Elnézést, de folsavból miért szedsz ilyen sokat? Ezt a magzati fejlődési rendellenesség kivédésére előirányzott adag terheseknek. Egyáltalán bizonyított, hogy le tudod bontani a folsavat? Az emberiség fele nem tudja.
2023. febr. 8. 23:01
 13/29 Sssaszem ***** válasza:
30%
Ajánlom a Dr. pluszt, ha fehérvári vagy.
2023. febr. 9. 09:23
 14/29 A kérdező kommentje:

#12 Írtam, hogy a folsavat egyéb okból szedem.

#13 Sajnos nem fehérvári vagyok.

2023. febr. 9. 10:56
 15/29 anonim ***** válasza:
69%
Ne menj közel senkihez, pl. boltban, eleve akkor vásároj, mikor alig vannak a boltban. A családtagjaidhoz se menj közel. Moss kezet, ne érj az arcodhoz. Szellöztess gyakran.
2023. febr. 10. 22:42
 16/29 anonim ***** válasza:
36%

Ilyen ostoba tanácsot sosem olvastam. Szegény kérdezőnek az a baja, hogy betegeskedik, nem hiszem, hogy úgy akarna élni mint egy nyomorék.

2023. febr. 11. 08:41
 17/29 anonim ***** válasza:
34%
De miért kap el mindent? Mert nem tartja be a fenti szabályokat.
2023. febr. 11. 09:17
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Tudod hány ember kihagyja a kézmosást? Rengetegen. Az nem kézmosás, hogy 5 picit szappanos itt-ott a kezed, amit Sokan csinálnak. Ha senki nem köhög rá, nem ér az arcához piszkos kézzel, nincs betegség.
2023. febr. 11. 09:21
 19/29 anonim ***** válasza:
37%
*5 mp-ig szappanos
2023. febr. 11. 09:22
 20/29 A kérdező kommentje:

#17 Mégis honnan tudod, hogy nem tartom be?

Nem vagyok fogyatékos, nyilván ezek voltak az első dolgok amiket megtettem annak érdekében, hogy minél kevesebbet legyek beteg.

Boltba már egyáltalán nem én járok, a családtagok intézik a bevásárlást. Velük pedig max hétvégén találkozok (de sokszor akkor sincsenek itthon), ugyanis hétköznap mire hazaérnek én általában megyek is aludni.

Ide csak hülyék járnak, akiknek ezeket el kell mondani? Nem ilyen alap dolgokra voltam kíváncsi..

2023. febr. 11. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!