Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltás mellékhatás?

Oltás mellékhatás?

Figyelt kérdés

1 éve kaptam 2db Sinopharm oltást, azóta folyamatosan beteg vagyok, krónikus gyomorgyulladással/epés refluxxal kezdődött, jelenleg pedig 4 hónapja tartó mandulagyulladásom van.

Ezek mellett néha ízületi fájdalom jelentkezik, volt egy hétig tartó térdfájdalmam, amikor nem bírtam fel/le menni a lépcsőn. Szintén hasonló nyak fájdalom, egy hétig alig bírtam jobbra/balra fordítani. Továbbá a hátamon, nyakamon több apró csomót érzek. A nyaki csomókat ultrahanggal megnézettem, megnagyobbodott nyirokcsomók, a csomók 1 éve jelentek meg.

Mellesleg a 2. oltástól, elájultam. 1 éve sűrű habzó nyál/nyák jön fel a torkomból.

Van e valakinek hasonló tapasztalata? Mi lehet a megoldás?

24/l

2023. jan. 7. 23:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Megfogtad a lényeget.
2023. jún. 17. 23:33
 22/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem friss a kérdés, de akkik azt mondják, hogy az oltás után lettek rákosok azoknak annyit fűznék hozzá, hogy mielőtt a rák tüneteket okoz kb. 5 évvel azelőtt kezdődik a sejt burjánzás, tehát kb.5 évig a szervezet rák megelőző állapotban van.

Az a lényeg, hogy ők már az oltás előtt is rákosok voltak.

2024. jan. 24. 13:34
 23/23 anonim ***** válasza:
36%
#22 Ez nem fogja érdekelni a konteósokat.
2024. jan. 24. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!