Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltás mellékhatás?

Oltás mellékhatás?

Figyelt kérdés

1 éve kaptam 2db Sinopharm oltást, azóta folyamatosan beteg vagyok, krónikus gyomorgyulladással/epés refluxxal kezdődött, jelenleg pedig 4 hónapja tartó mandulagyulladásom van.

Ezek mellett néha ízületi fájdalom jelentkezik, volt egy hétig tartó térdfájdalmam, amikor nem bírtam fel/le menni a lépcsőn. Szintén hasonló nyak fájdalom, egy hétig alig bírtam jobbra/balra fordítani. Továbbá a hátamon, nyakamon több apró csomót érzek. A nyaki csomókat ultrahanggal megnézettem, megnagyobbodott nyirokcsomók, a csomók 1 éve jelentek meg.

Mellesleg a 2. oltástól, elájultam. 1 éve sűrű habzó nyál/nyák jön fel a torkomból.

Van e valakinek hasonló tapasztalata? Mi lehet a megoldás?

24/l

2023. jan. 7. 23:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Anyukám 3 Pfizert kapott. Rákos lett. De nem úgy ám,mint mások! Több primer daganata lett szinte egyidőben. Ahányszor ct-t csinálnak neki,annyiszor találnak új daganatokat benne!

Ne mondja senki már,hogy ez normális....

A tüdejében lévő daganat olyan furcsa, 5 hónap alatt nem tudták megállapítani róla,hogy rosszindulatú vagy jóindulatú, vagy mi az egyáltalán, pedig mintát is vettek ct alatt.

Sötétben tapogatóznak. Fogalmuk sincs,hogy mi ez. Vagy van,de nem mondják el.

2023. jan. 8. 12:28
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem oltás, és nem mellékhatás, hanem főhatás.

Örülj neki, hogy még életben vagy. Mások már alulról szagolják az ibolyát. Kb. veled egyidős ismerősöm leukémiás lett, néhány hét alatt elvitte. Orvosok sem tudnak mit kezdeni a helyzettel, mert ez nekik is új, annyi minden van (lehet) a kísérleti vakcinákban...

2023. jan. 13. 01:40
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi konteós hülyét...

Nem unjátok még?

Szerintem a kérdés is kamu.

2023. jan. 15. 21:37
 14/23 A kérdező kommentje:
#13 remélem, majd saját bőrödön te is megtapasztalod!
2023. jan. 15. 22:50
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
Látom, a Nagy Testvér cenzorai itt is tevékenykednek, eltűnt a hozzászólásom végéről a link... Azt azonban nem árt tudnotok, törölgetők, hogy a Karma törvénye működik ezen a bolygón, úgyhogy meg fogjátok kapni a tevékenységetekért a jól megérdemelt körmösötöket.
2023. jan. 16. 00:30
 16/23 anonim ***** válasza:
24%
#15 Ezaz! Mondd meg nekik!
2023. jan. 16. 00:42
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

Próba.

[link]

Kíváncsi vagyok, meddig marad.

2023. jan. 16. 01:30
 18/23 anonim ***** válasza:
#17 Nem törölték😲😲😲😲
2023. jan. 16. 10:45
 19/23 anonim ***** válasza:
32%

Tudom, 100 éves a kérdés. Egészségügyis vagyok, nem tudom bizonyítani, de szerintem is vannak mellékhatások. Viszont nem lehet egyértelműen bizonyítsni, hogy amiatt, mert megmaptad az oltást vagy magat a Covidot kaptad el, csak nem tudtál róla és az id okozhatja ezeket. De alapvetően veszélyes mindent kizárólag erre fogni. A covid előtt is voltak kŕonikus betegségek és ezután is lesznek. Btw 2 évig kb maszkot hordtunk, úgyhogy minden elkapott betegség sokkal nagyobbat üt. Az immunrendszerünk legyengült, mert a covid idoszakban jobban figyeltunk mindenre, és elkerültük a kis náthákat is kb. Mindenki hajlamosabb lett könnyebben megbetegedni.

A veszélyest azért is írtam, mert ha mindig ebből indulunk ki, akkor ra lesz fogva az oltásra, es sok minden felderítetlen maradhat.

1. Szedesd ki a mandulaid, de komolyan. Kb csak a baj van veluk.

2. Ha meg mindig beteges vagy, kardologushoz menj el, lehet szívet érintő gyulladasod is.

3. Azokból a nyirokcsomokbol azert nem artana mintat venni, lymphoma is lehet, igen, 24 evesen sem ritka annyira.

Aztán egy mandulagyulladás is ki tudja meríteni az immunrendszert önmagában is, szóval már csak ezért is kellene minimum kezelni, aztán jó volna tényleg kivetetni. Ezek elég basic problémák, és ebben a korban nem ritka, hogy kvázi gócként funkcionálnak csak.

Úgyhogy ha az orvos nem hajlandó rendesen kivizsgálni, próbálkozz legalább magánban, de ezek nem olyan dolgok,.amiket annyiban szabad hagyni és ha nincs ok, akkor lehet esetleg a covidra/oltásra ráfogni, de addig is kitartóan az okot kell keresni.

Bocsi, ha nem volt osszeszedett, ékezetées mindenhol, de pont éjszakából jöttem és most nem figyeltem erre annyiban.

Üdv,

Egy sürgősségis ápoló

2023. jún. 6. 09:38
 20/23 anonim ***** válasza:
57%

„Szedesd ki a mandulaid, de komolyan. Kb. csak a baj van veluk.”

Remek tanács egy egészségügyistől. Akinek rendszeresen fáj a keze vagy a lába, az amputáltassa?

2023. jún. 7. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!