Rüh ellen jól csinálom a folyamatot? Meddig kell ezt csinálni?
Szia Kedves utolsó, és bárki aki idetévedne ezek miatt a kis mocskok miatt..
Nekünk ha nem csal az emlékezetem kb 1-1,5 hónap volt mire kijöttünk belőle, Hála Istennek egy kedves, segítőkész orvosunk volt, mindennap ugyanaz a körforgás volt a takarítást, és a kezelést illetően, nagyon nehéz volt fizikálisan/mentálisan is. Sajnos én nem tapasztaltam hogy könnyebb lenne pár hét elteltével a folyamatos takarítás, kezelés, sírás. Vissza gondolni is rémes. Mindent 90fokon mostam, szárítottam, aztán gőzöltem, leginkább azokat amiket aznap felvettünk, mindennap tiszta ruha beleértve a nadrágot, pólót, gyerkőc ruháit is. Az ágyat minden lefekvés előtt kigőzöltem, tiszta ágynemű és aki már levolt kezelve Ő feküdhetett le este. Nagyon nehéz ezt megélni, és tudom milyen elkeserítő, illetve hogy milyen fárasztó. Egy tipp, én a kisfiamat csak akkor kentem le mikor elaludt, mert amúgy magához ért, ez a szer pedig nagyon tudja irritálni a szemet, nekünk jópárszor nagyon piros volt miatta a szeme, szája hogy hozzá ért száradás előtt, miután lekentem a kezét, az újjai között is, zoknit húztam rá hogy biztosan ne nyúljon a szeméhez/szájához a kezével. Miután az orvos gyógyultnak nyílvánított minket, még 1x 1 héten 2 hétig kentem magunkat,a ruhákat csak 90 de legalább 60 fokos mosás után pakoltam vissza a szekrényekbe, a szőnyeget átfertőtlenítve, kiporszívózva/gőzölve.
Nem tudom nektek mit írt fel az orvos, van a lötty amivel kenni kellett magunkat, mi kaptunk még zsíros krémet (vazelines) kenés utánra (minden alkalommal bekellett magunkat kenni a vazelinessel is), kaptunk viszketésre is krémet és a sebekre is, gyógyszert a viszketésre még pluszban, a kisfiam rázós oldatot szintén a viszketésre, és egy másik féle kenőcsöt. Remélem tudtam segíteni, és bízom benne hogy hamar kijöttök ebből, kitartást kívánok nektek! Nem tudom látni fogod-e hogy írtam, így elküldöm privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!