Ez lehet a hányós vírus,vagy valami más betegség miatt hányhat?
Figyelt kérdés
2 éves kislányom ma hajnal 4 kör hányt egy nagyobb tócsát,azóta nagyon piciket hány,mintha bukna. Láthatóan nincs jól,meg ugye fáradt is. A fiam szerda este volt rosszul,neki csak hányás volt,másnapra el is múlt,azóta jól van. Mivel már eltelt egy pár nap lehet,hogy a kicsi elkapta tőle,vagy ő már más miatt hány? Gyerek orvost hívtam még nem veszi fel.2022. okt. 24. 07:53
1/9 anonim válasza:
Hát, ezt így biztosan senki nem fogja neked innen megmondani, mert ezer dolog lehet, akár még gyomorrontás is. Vagy bármilyen vírus.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem,hogy nem a hányós,mert aztán tényleg mindenkin végig megy.
2022. okt. 24. 08:15
4/9 anonim válasza:
Bőven van rá esély, hogy elkapta, tehát fertőző. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy ez csak gyomorrontás, mivel a másik gyereked is beteg volt nemrég.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz. Mit tehetünk,hogy mi ne kapjuk el? Mindent fertőtlenítek,már lassan egy hete. A kezem a sok domestostol már teljesen kivan. Tudom ez alap,nem is nyavajogni szeretnék. Itt a gond csak az,hogy nekem hanyasfóbiám van,és rettegek attol,hogy én is hányok. Már napok óta alig eszem,tegnapra egy kicsit megnyugodtam,de most kezdődik előről.
2022. okt. 24. 09:56
6/9 anonim válasza:
Nálunk a felnőttek sosem szokták ezt elkapni, mert ez inkább gyerekbetegség. Ti el szoktátok?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán,én eddig a fiamtól a 8 év alatt talán 1* ha elkaptam amikor kiscsoportos ovis volt,de akkor is csak hasmenésem volt.
2022. okt. 24. 10:04
8/9 anonim válasza:
Na, hát akkor meg nem kell annyira aggódni.
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt mondja,de mi van,ha most nem így lesz? Egyelőre nem érzek semmit,de nagyon rettegek tőle. Nem tudom mit vsinálnék,ha végül mégis bekövetkezne,biztos elájulnék,vagy valami őrült sírásban törnék ki. Legutóbb 13 éve hánytam. Akkor még gyerek voltam.
2022. okt. 24. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!