Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Herpesszel kapcsolatban kérdés?

Herpesszel kapcsolatban kérdés?

Figyelt kérdés

Ti honnan tudjátok, hogy mikor kezd el egy herpeszetek alakulni vagy mitől?

Azt tudom, hogy a gyenge immunrendszer is kiváltó ok lehet, de van más tapasztalatotok?

Illetve milyen módon próbáljátok megelőzni a problémát illetve kordában tartani?

2022. okt. 14. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem evek ota nem jott ki, elotte meg eleg gyakran (par havonta).

Stressz, betegseg, vagy ha herpeszes altal nem megfeleloen elmosott edenybol fogyazstasz valamit.

Javaslatom: mosogatovizbe tegyel egy keves hipot, ami fertotlenit es ugy mosogasd az edenyeidet. Utana ugyis leoblited nyilvan. Nyugi, az edenynek nem lesz olyan szaga. Ha a kezeden nem szereted, huzz gumikesztyut. Ne igyal es egyel ismeretlen helyen, vagy ott, ahol tapasztalataid szerint elkaphattad (akkor sem, ha az az anyad haza).

2022. okt. 14. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
sz*
2022. okt. 14. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a paradicsom kihozza. Amikor seb is lesz, akkor az ACETON 3-4 nap alatt leszárítja.
2022. okt. 14. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:

A vírus ott van a szervezetedben, az idegdúcokban.

Akkor manifesztálódnak a túnetek ha a szervezeted immunallapota gyengebb vagy pl stressz ér.

2022. okt. 14. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem változó, milyen gyakran jön ki, de már felismerem az előjeleit, furán bizsereg az ajkam, még a hólyagok megjelenése előtt. Mindig tartok itthon Zovirax Duot, s ha azonnal elcsípem, tehát egyből bekenem már a bizsergő részt, volt, hogy ki sem jött, de ha mégis, nem fejlődött naggyá és sokkal hamarabb, pár napon belül elmúlt. Egyszer nem volt itthon, csak másnap reggel tudtam venni, hát....brutális lett egy éjszaka alatt, azóta erre odafigyelek.
2022. okt. 14. 23:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat! :)
2022. okt. 16. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
2022. okt. 17. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!