Lehet együtt szedni ezt a két immunerősítőt?
Az Eurovit Multilong Immun kapszulát és az ESI Echinaid® Echinacea, kasvirág koncentrátumot néztem ki.
Ez a kettő a legszimpatikusabb az immunerősítő gyógyszerek közül és mivel elég beteges vagyok ezért szeretném mind a kettőt szedni, csak nemtudom szabad e? Ha valaki ismeri/szedi valamelyiket irjon véleményt melyiket éri meg jobban, köszönöm.
Illetve a BIOCO
B VITAMIN KOMPLEX FORTE is érdekelne az mennyire jó? Bár abban csak b vitaminok vannak... Olyat keresek ami a legjobb immunerősítő
Nos, ezek nem gyógyszerek, lehet kb.bármi kombinációban szedni öket. Az egy marketingfogás mostanában, hogy pár elemes multivitaminok nevében elrejtik az immun szót.
Ami segítene rajtad, az a D-vitaminszinted helyreállítása, pl.hogy szedj minimum 1 hónapig napi 10000 (tízezer) NE D-vitamint, napi 500 mg C-vitamint, aztán visszaállhatsz napi 4000 NE-re az előbbiből. Szedhetsz Béres-cseppet is, a jó ég tudja, hogy miért, de az is hatásos.
Igen csak sokszor vagyok felfázva és az echinacea kapszulára azt írták hogy erre kimondottan jó, ezért választanám inkább ezt
De köszönöm a tanácsot, kipróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!