Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid miatt hany nap karantent...

Covid miatt hany nap karantent rendelhet el az orvos?

Figyelt kérdés
Lehetseges hogy el se rendel karantent pozitiv teszt eseten?
2022. aug. 14. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

7 nap. A hetediken újra teszt. Ha negatív, mehetsz vissza dolgozni vagy ahonnan "kiestél".

Menyasszonyomnak így volt.

(békés megye, román határhoz közeli falu)

2022. aug. 14. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
14
2022. aug. 14. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Alapvetően amíg nem lesz negatív teszted, de gondolom te se akarsz covidosan emberek között mászkálni.

Én pl. itthon voltam 11 napot, mire kijöttem belőle, a kollégám az 5. napján már negatív volt, így jöhetett dolgozni.

2022. aug. 14. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem mesz tesztre.. karanten sincs 😏 alig lesz tole vkinek baja, nagyreszt elmulik 1 het alatt mint barmi mas
2022. aug. 14. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Se tesztet, se karantént, se újra tesztet nem kért az orvosom.

Szedjek lázcsillapítót ha kell, meg pihenjek, azt ennyi.

2022. aug. 14. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ausztriában tünetmentes covidosnak még karantén sincs. Nálunk miért kell ennyire betojni?
2022. aug. 14. 20:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Paromat teszteltek pozitiv lett
2022. aug. 14. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Elvileg 7 nap a karantén, de már a kutya sem ellenőrzi. A nyolcadik napon sem kell feloldó teszt, akkor már mehet az ember bárhova. Bár mivel hála az égnek az omikron már bevallottan nem okoz komoly problémát, ezt már az orvosok sem veszik komolyan. Nálunk enyhébb covid tünetre tesztre sem hívja a háziorvos az embert.
2022. aug. 15. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kell a végén teszt, én megvártam a 7 napot mert anyukámék miatt karanténba kerültünk, és kiengedett teszt nélkül 7 nap múlva csak kérdezte van még valami ami nem múlt el
2022. aug. 15. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!