Ma nagyon köhögtem, ezért a házi orvos karanténba helyezett, és pcr tesztelőket küld majd hozzám. Ha kiderül hogy cividos vagyok meg fogja vizsgálni valaki a betegségem?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy lehet h pl tüdő gyulladás vagy embolia okozza, vagy ilyesmi, szval sztem ha ki is derül h covidos vagyok, attól mégmeg kellene vizsgálni, mert lehet h pl antibiotikum kellene rá. Mert ha nem kapok akkor meg mehetek az elfekvőbe kb a karantén után. Van esetleg olyan magánkorház ahol hajlandóak ellátni a covid mellett kialakult betegséget? Vagy ez itt a vég?2022. jan. 17. 21:40
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Először tesztelnek, utána elmennek, megjön a teszt eredménye, felhívod az orvosodat és elmondod mi az eredmény és mi a teendő. Ha pozitív vagy, akkor a háziorvos nem fog megvizsgálni, nem mehetsz a rendelőbe, de a tüneteidet elmondod neki és ha kell, akkor mentőt hív neked, csak covid fertőzöttként látnak el, esetleg elvisznek covid osztályra.
2/5 A kérdező kommentje:
És mi van ha én nem szeretnék a covid osztályra menni? Sztem ott hamarabb meghalok az éhinségtől mint a covidtól. Nem lehet hogy csak adnak egy antibiotikumot ami kell és saját felelősségre itthon maradok? Speciális diétán vagyok, inzulinreziztencia miatt meg emésztési gondok miatt, ha egy darab májas kenyeret kapok enni én 2 nap alatt meghalok az tuti.
2022. jan. 17. 22:11
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Akaratod ellenére nem visznek el sehová, de ha kórházi kezelés kell, akkor jobban jársz, kórházakban meg van ilyen étrend, na meg otthon nem tudnak semmilyen vizsgálatot csinálni, ha ez szükséges. De te ezt mind megbeszéled az orvosoddal telefonon, ha gond van. Ha meg negatív a teszted, akkor persze más a helyzet.
4/5 anonim válasza:
Dehogy visznek covid osztályra, ha amúgy jól vagy el tudod látni magad, csak karantén lesz.
5/5 anonim válasza:
Ha nincs súlyosabb bajod a "nagyon köhögök-nél" nem visznek sehova. A háziorvosod távolról felír mindent ami szükséges, ha minden tüneted elmondod. Ha más bajod is van és rosszabbul leszel netán, akkor újra felhívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!