Olyan virslit ettem, amit beköpött a légy. Lehet valami bajom?
Sajnos későn vettem észre, meghánytattam magam, annyira bepánikoltam, de nem biztos, hogy minden kijött.
Láttam már korábban pár videót, ahol emberek szemén jöttek ki a lárvák.
Ugye max hányás-hasmenéssel megúszom és nem fognak bennem szaporodni?
Tízes, hihetetlen, mi? Pedig, több szuper - illetve hipermarketben láttam már, hogy a péksütemények gyakorlatag védtelenül hevernek a polcon mindenféle takaró "ajtó" nélkül! Az ilyeneknél láttam, hogy a legyek másztak a péksüteményeken... A légy még nem csak a romlásnak indult ételeket köpi be!
Egyik nap reggel kint hagytam a csirkemellet olvadni csomagolás nélkül az asztalon. Majd este néztem, hogy már több légypete csomó volt rajta...
A légy simán beköpi a péksüteményeket is olyan boltokban, ahol nem fedik el megfelelően a pékárukat!
Azt nem értem, hogyan nem büntetik meg az ilyen üzleteket, mert nem védik sehogyan sem a legyektől a pékárukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!