Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valami bajom abból hogy...

Lehet valami bajom abból hogy ha olyan húst ettem amit beköpött a légy?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, ha a hús nem volt romlott. A légy meg pillanatok alatt beköpi a friss húst is.
2013. júl. 16. 08:25
 2/6 A kérdező kommentje:
A húst azután köpte be a légy, miután már ki lett sütve. Ettem belőle és azután vettem észre egy pár húson hogy fehér kis valamik vannak rajta.
2013. júl. 16. 08:27
 3/6 gömbicica ***** válasza:
100%

max. a gyomrod fordul fel tőle és megundorodsz, de amugy, ha azokat a kis fehér izéket nem etted meg véletlenül, szerintem semmi bajod nem lesz.

Jártam én már igy fasirttal. erdőbe volt szállásunk tán3. emeletem? reggel megsütöttem a fasirtot, kint hagytam hogy hüljön, délbe jöttünk haza, a fasirotot már meglátogatták :-( baxák meg. Jó orruk volt. A fasirt ugye göröngyös, a kis györöngyökbe belemászott a dögje :-(

azt a részt kivágtam. Nem tudtam mást tenni.

Belegondolsz a boltba is összemássza a kenyeret kiflit a légy, ha bent van. Vagy a gyümölcsöt a fán. És sokszor csak ugy szedjük, és esszük.

Undoritó az ilyen husi, de nem romlott, szerintem semmi. ha eddig nem jöttek a rókák, már nem fognak :-)

2013. júl. 16. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Az ember emésztőrendszere(lúgos, savas) elintézi az ilyen problémákat!
2013. júl. 16. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a nyüvektől semmi bajod nem lesz, az esetleg más probléma, ha romlott, szalmonellás lett volna a hús. Nem ide tartozik, de a nyüveket használják a gyógyászatba is, a sebeket sterilen meg tudják tisztitani, amikor megeszik az elhalt részeket az ember testén! Nem valami gusztusos, de hasznos
2013. júl. 16. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

légynek elég csupán egyetlen percet eltöltenie a táptalajon ahhoz, hogy több, mint 1000 kórokozótapadjon meg a lábain.

Ha ez még nem elég, akkor jó ha tudod, hogy a legyek bárhová is szállnak le, kevéske nyál formájában mindenképpen otthagyják a névjegyüket. A légyköpetben pedig olyan súlyos kórokozók is előfordulhatnak, melyek nyílt sebbe kerülve kolerát, tífuszt, de akár vérhast is okozhatnak.

2018. szept. 4. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!