Lehet valami bajom abból hogy ha olyan húst ettem amit beköpött a légy?
max. a gyomrod fordul fel tőle és megundorodsz, de amugy, ha azokat a kis fehér izéket nem etted meg véletlenül, szerintem semmi bajod nem lesz.
Jártam én már igy fasirttal. erdőbe volt szállásunk tán3. emeletem? reggel megsütöttem a fasirtot, kint hagytam hogy hüljön, délbe jöttünk haza, a fasirotot már meglátogatták :-( baxák meg. Jó orruk volt. A fasirt ugye göröngyös, a kis györöngyökbe belemászott a dögje :-(
azt a részt kivágtam. Nem tudtam mást tenni.
Belegondolsz a boltba is összemássza a kenyeret kiflit a légy, ha bent van. Vagy a gyümölcsöt a fán. És sokszor csak ugy szedjük, és esszük.
Undoritó az ilyen husi, de nem romlott, szerintem semmi. ha eddig nem jöttek a rókák, már nem fognak :-)
légynek elég csupán egyetlen percet eltöltenie a táptalajon ahhoz, hogy több, mint 1000 kórokozótapadjon meg a lábain.
Ha ez még nem elég, akkor jó ha tudod, hogy a legyek bárhová is szállnak le, kevéske nyál formájában mindenképpen otthagyják a névjegyüket. A légyköpetben pedig olyan súlyos kórokozók is előfordulhatnak, melyek nyílt sebbe kerülve kolerát, tífuszt, de akár vérhast is okozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!