Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lábgombára és/vagy körömgombár...

Lábgombára és/vagy körömgombára mi vált be Nektek?

Figyelt kérdés
Nekem mindkettő van sajnos 😔

2022. júl. 29. 21:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem a legyengült immunrendszer okozza, de extrém esetekben az is közrejátszhat. A lábon amúgy tipikusan a környezet okozza. Ha a szádban is lenne, az más, ott a bakteriális flóra hiánya, belső dolgok, stb.
2022. júl. 29. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Próbáld ki a betadines kötést. Éjszaka egy vattapamacs jól beitatva betadinnal és közvetlen a gombás részre is csepegtetve leragasztod. Pár nap alatt már hatnia kell. De mindig tisztán kell tartani és finoman reszelgetni, vágni a körmöt róla. Hosszú idő, de 2-3 hónapra rendben lesz.
2022. júl. 29. 22:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Octenisept
2022. júl. 29. 22:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2022. júl. 29. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Látom a szakértők leszavazták a betadint, de csak azért ajánlottam, mert tapasztaltam hogy jó rá. Nekem a hüvelykujjam körme felszakadt munka közben, teljesen a fele köröm lejött és nem gyógyult. Elkezdett gombás jeleket mutatni a seb. Vettem több ezer forintos gyógyszertári kenegetőt, de semmi javulást nem okozott. Aztán ott volt a fürdőben a betadin oldat, gondoltam egy próbát megér. Minden nap alaposan letisztítottam és a betadinnal átkentem, majd bekötöttem. Körülbelül 1 hét alatt kiölte a seb körüli fertőzést és elkezdett nőni a köröm. Semmi deformítás jele nem látszik a körmömön, szépen begyógyult. Felületi bőrgombára is jó a betadin, vírus és baktériumölő.
2022. júl. 30. 08:50
 16/20 A kérdező kommentje:
15: köszönöm szépen, ki fogom próbálni! Van is itthon:)
2022. júl. 30. 09:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Sikerült valamivel elérni valami eredményt?
2022. aug. 15. 22:24
 18/20 A kérdező kommentje:

17: köszönöm szépen, a Betadine-t próbáltam néhányszor és épp ma voltam bőrgyógyásznál, azt mondta egyelőre ne kezdjünk el a gyógyszeres kezelést mert mintha-mintha... kezdene lenőni és fel is válik a vastag köröm.. azt mondta, lehet hogy gyógyul. De még nem biztos, viszont így most újult erővel kezdem újra kenegetni azt hiszem (mert közben feladtam már, hogy úgyis csak a szájon át szedhető erős gyógyszer fog segíteni.. de ki tudja. Hátha nem kell az.

A másik nagylábujjam körme nincs megvastagodva, az reagált anno a Kitonailre de aztán a szépen lenott normál köröm is visszasárgult idővel, viszont arra azt mondta hogy az nem is gombák néz ki feltétlenül.. de sárga. Hát nem tudom. Majd meglátjuk, köszönöm az érdeklődést:)

2022. aug. 20. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Kitartás! Ez egy hosszú folyamat, kenegesd csak tovább!

Anyámnak kerestem volna megoldást, nagyon csúnya 2 lábkörme..

Ő keramin krémmel kezdte el kenegetni, és már épp le akartam volna róla beszéli, hogy miért ilyen hülyeséggel keni és nem vaami patikaival, amikor mondta most nagy örömmel, hogy levált az egyik lábkörme végre. Napi 2x kenegette szorgosan vele.

Gondoltam megosztom, remélem majd a másik is javulni fog.

2022. aug. 22. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:
16%

Semmit nem lehet vele kezdeni

Krémek, ecet, ecsetelo

Semmi nem használ

Nekem már 3x esett le a kormom

Undorító sárgás barna, emiatt évek óta nyáron is sportcipőben vagyok

És megcsak azt sem tudom hol kaptam el

2022. dec. 4. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!