Valami nagyon erős gombaölő?
Figyelt kérdés
Enyhe körömgombám van, állandóan kiújul bizonyos idő után. Eddig a teafaolaj bevált, de nem fogalmam sincs hogy szabaduljak meg tőle véglegesen... enyhe, igazábòl ilyen kezdeti fázisban van, kicsit megnyomtam a körmömet és már kicsit beduzzadt, megakarom előzni... a körmöm azon a lábujjamon aligha nő.
Kinek mi segített? A teafaolajat màr használom
2021. okt. 12. 07:38
1/1 HakapiszikMatyi válasza:
Én még a katonaságnál "szoptam" be... Már akkor is létezett Chinofungin spray, ami sikeresen eltűntette. Másik, durvább eset: Egy korábbi kollégámnak olyan szinten fertőzött volt a lába, hogy nem lehetett vele egy helységben megmaradni... Egy másik kolléga lehezelte neki Réz-Szulfát oldattal. Utána napokig a járás is fájt neki, de eltűnt a fertőzés. Ezt, azért csak végső esetre javasolnám, mert csúny sebesedést, és fájdalmat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!