Lábgombára és/vagy körömgombára mi vált be Nektek?
mennyire kiterjedt a köröömgomba?
Ha több körmöd is át van fertőződve, akkor sajnos szájon át szedhető szer kell.
Veszel citromsavat, ecetet, almaecetet, ilyesmit, csinálsz belőle egy nem túl erős savas oldatot, azt beleáztatod. Utána meg nem használsz nejlon zoknit, meg műanyag cipőt, mert a gombát a berohasztó, nedves meleg okozza.
Esetleg egy darabig hintőporozhatod, mielőtt felveszed a zoknit.
Kipróbálom a canesprot is köszi. Ma voltam gyógyszertárban, Canesten plusz ajánlottak azt vettem de azóta hallottam hogy a krémek annyira nem jók jobb számú szárít..
Körömgombával viszont már nagyon régóta szenvedek, Kitonailt ajánlanak mindig, de nekem nem igazán segített. A 2 nagylábujjam és az egyik "mutató" lábujj olyan.
A lábgombára nekem pevaryl. Egy-két nap alatt elmúlt.
Körömgombám még nem volt (vagy TALÁN volt, kórházban voltam hónapokig és a nagylábujjaim melletti második lábujjaimon fura lett a köröm, kicsit sárgás, de mostanra hála az égnek maguktól lenőttek, sok-sok hónap alatt).
Szájon át szedhető gyógyszer kell + reszelni és speciális gyógyszeres lakkal lakkozni kell. Akkor majd kb. 1 év alatt elmúlik (a lábkörmök nagyon lassan nőnek).
8
Nem a 7-es vagyok, de igen, úgy tudom, hogy legyengült immunrendszerrel könnyebb összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!