A beoltottak megváltoztak?
"hogy agresszívek lettek (verbálisan), türelmetlenek, feledékenyek, lekezelőek"
Ehhez nem kell oltás. A legtöbb ember már ilyen, mert csak alapon, ami még indoknak is nevetséges.
Én inkább azt tapasztaltam, hogy kirekesztőbbek lettek: "ha nem vagy oltva ne gyere, nem szívesen látunk". +Te miért nem oltottad be magad, talán félsz egy kis szuritól(gúnyosan nevet)"
Mintha attól, hogy oltva lett már felsőbbrendűbb lenne, "mert ő nem azért tette, mert fél és retteg, nem hanem azért a nemes célért, hogy engem/másokat megvédjen"!
Próbáltam nem egy barát/családtag viselkedésének irracionális voltára rávilágítani, de ekkor meg előbujt az agresszió belőlük. Nagyon furcsa, és egyáltalán nem egyedi estről van szó, hanem általános jelenség.
Az egyiknek pld. próbáltam elmagyarázni az ivermectinel kapcsolatban, hogy az egyáltalán nem "állat gyógyszer", hanem a humán használatra évtizedek óta használják vírusok ellen, amit érdemes lenne kipróbálni mint hogy egy ismeretlen kísérleti vakcinát adjon be magának.
De nem, mert a TV ben is bemondták, hogy az hatástalan és az állatoknak szánt gyógyszer, ne is vitatkozzak vele!
Hiába mondtam, hogy 1 éve szedem már az ivermectint, ha valamilyen corona vírusos tünetet észleltem magamon, és eddig még mindig hatásos volt (akkor miét oltassak egy kísérleti löttyel?), nem változtam át kacsává és semmi mellékhatása sem volt, ha csak az nem, hogy gyorsan elmúlt a makacs. torokfájásom, vagy a köhögésem. De nem hatottak rá az ész érvek, volt aki elmondott mindennek, a végén már az volt, hogy mintha én megakarnám őt fertőzni, és direkt csinálom.
Szóval nagyon furcsa, sőt szürreális volt, azóta nem is szívesen találkozom ezekkel az ismerőseimmel, mert egyszerűen azt érzem, hogy ezek súlyosan betegek lettek mentálisan, kiszámíthatatlan beteg emberek, akikbe a média mélyen beleverte a fejükbe a rettegést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!