Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet a bajom? Óránként...

Mi lehet a bajom? Óránként megy a hasam, borzalmas hasfájdalommal.

Figyelt kérdés

Tegnap reggel ment a hasam egy kicsit, de akkor még nem volt vészes. Utána reggeliztem egy lángost, és elmentem a balatonra. Odafele vezető úton erős hasfájdalmaim voltak a gyomrom környékén. Majd szerintem elég jól megsütött a nap is, talán napszúrást kaptam. Ahogy hazaértem este, egyből wc re kellett mennem és kegyetlen módon pisált a seggem. 1 órán belül megittam 2 liter vizet kb annyira szomjas voltam. Majd megfürödtem, és rázott a hideg utána. Megmértem a lázamat, 39.4 volt.

Majd a wc re még vissza kellett ülnöm mégegyszer.

Éjszaka is 2 óránként felébredtem és szaladni kellett a wc re. Ma már olyan 8-9 szer voltam a wc n. És minden alkalommal pisált a seggem, eléggé. A hasam meg továbbra is eléggé fáj. Néha az elviselhetetlen kategóriába tartozik ahogy elkezd szúrni, nem nagyon bírok kiegyenesedni sem olyankor, aztán egyből célba is veszem a wc t olyankor. Voltam a balatonban, nem tudom, hogy a végbelemen keresztül elkaphattam e valamit. Vagy, a napszúrás következménye lehet e. Vagy valami vesekő probléma vagy mi lehet ez most? Mert már 11 kor kezdett görcsölni a hasam tegnap délelőtt.

Lázam az úgy nagyjából megszűnt. Beszedtem jó pár gyógyszert. Meg 4 szén tablettánál tartok, de az is kijön.

Enni ma még nem ettem e gy falatot se. Tegnap vacsoráea se semmit, csak 2-3 barackot.

2022. jún. 27. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Benyeltél egy vírust,most fosós járvány van. Vegyél enterolt és smecta port,az helyrerak. És igyál sokat,ne csak vizet. Sós dolgokat rágcsálj meg banánt a kálium miatt,mert ionokat is veszítesz a fosással.
2022. jún. 27. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Lángos, barack, egyik sem tett jót a gyomrodnak amikor már hasmenésed volt. Ha ilyen magas lázad van és ennyire súlyos hasmenésed, akkor nem ártana felhívnod a háziorvost. Addig is diétázz, sok víz, vagy tea és egyél sós ropit, reszelt almát, kekszet, esetleg sós vízben főtt krumplit.
2022. jún. 27. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Van most egy vírus, de nekünk csak hányingerünk volt és nem volt ilyen durva hasmenés, ez lehet súlyosabb dolog is, kiszáradhatsz, azonnal orvos!
2022. jún. 27. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
tényleg fosós vírus terjeng, 2 kérdést láttam itt is minimum erről. nekem 5 napon keresztül csinált vizes hasmenést, azután lett csak jobb, hőemelkedés is visszajárt több napig, meg izomfájdalmak. vitaminok, sok pihenés és folyadékpótlás, többet nem tehetsz
2022. jún. 27. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ORS rehidratáló granulátumot vehetsz a patikában az elektrolitok pótlására, azon kívül főzhetsz rizsnyákot a beleid megnyugtatására. Lázcsillapítód talán van. Orvos lásson, a háziorvosodat is a lehető leghamarabb hívd fel.
2022. jún. 27. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!