A hidegvíz valóban jobb a szervezetnek? Tényleg lehet miatta fogyni...?
Régebben hallottam valakiről hogy a hideg vízzel való fürdés egeszségesebb mint a meleg vízzel való fürdés...
És engem ez érdekelne. Hogy ez valoban igaz? Hogy lehet edzeni a szervezetet és ezzel egyutt fogyni is lehet?
Mert én ezt nem nagyon hiszem...
Jó azzal még rendben vagyok hogy edződik a szervezet, de hogy fogyna az ember tőle. Ezt kötvehiszem. Köszönöm a válaszokat.
3-as: fiziológiailag az a hatása, hogy MEGEDZÖDIK a szervezet, NEM pedig megfázik töle, ellenkezöleg, sokkal kevésbé lesz beteges, megfázásra (meg egyéb betegségekre) hajlamos!
Viszont fogyni nem lehet töle, mert ugyan elvileg egy kevés plus energia kell ahhoz, hogy a bört felmelegítse a szervezet hideg fürdö után, de ez annyira kevés, hogy nem igazán számít.
Kérdező, hogy érdemi választ is kapj:
Fogyni csak kalóriadeficittel fogsz tudni, plusz rendszeres testmozgással, nem a hideg víztől. Viszont a hidegvíznek rengeteg jótékony hatása van a szervezetre, az immunrendszerre és a bőrre nézve.
Tessék néhány cikk, amit érdemes átolvasnod:
Ajánlom még figyelmedbe az alábbi könyvet, amiből sokat fogsz tanulni:
Wim Hof: A Wim Hof-módszer - Aktiváld a benned rejlő, teljes emberi potenciált! ( [link]
Keress rá a szerzőre is, akit a Jégemberként is neveznek.
" hidegvíz valóban jobb a szervezetnek? Tényleg lehet miatta fogyni...?"
Nem. Nem.
Vérbőséget okoz és edzi az immunrendszered.
Fogyni nem fogsz tőle.
Minden csak szokás kérdése. Eleinte rossz persze, de a szervezeted egy idő után hozzá fog szokni, hozzá fog edződni a hidegvízhez, ha minden egyes nap adod nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!