Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon sokan folyamatosan...

Nagyon sokan folyamatosan meghalnak az utóbbi évben. A COVID oltások miatt lehet?

Figyelt kérdés
Nem mulik el hét hogy ne esne áldozatul ilyen-olyan a szív,érrendszerrel összekötettésben elhunyt celebnek. Ez az oltások mellékhatása lehet?

2022. jún. 9. 16:31
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
55%
Pontosan lehet tudni mi van az oltasokban mivel nyilvános az összetétele. Az hogy ti nem értitek meg sz@rtok rákeresni nem a vakcina hibája. A hatásmechamizmusa is elérhető. Tök hülyeségeket beszéltek. Az mrns meg vektor vakcinából pár nap után semmi nem marad a szervezetedben ugyanis kiürül. Csak az immunválasz marad meg a covidra. Szívizomgyulladást pedig nagyon ritka esetben okoz a vakcina.Ez az oltás utáni 1-2 hétben alakulhat ki. Nem hónapok múlva. Egyébként felismerve jól kezelhető betegség. Nem halálos. A rossz hír hogy maga a covid fertőzés sokkal nagyobb százalákban okoz szívizomgyulladást, sőt sajnos sok már maradandó szív és tüdőkárosodást is okozhat ami az oltasokról nem mondható el. Így épp ésszel élők beoltatják magukat. Most le lehet pontozni. De veletek ellentétek ellentétben én 5 évig tanultam mikrobiológiát. Értem én, hogy féltek az ismeretlentől de ma a gyerekek 12 !!! Kötelező oltást kapnak. Mégsem hullanak mint a legyek. Pedig ezek az oltások messze nem olyan korszerűek mint az mrns vakcinák. Van ami elölt van ami élő (gyengített) kórokozóval dolgozik aminek sokkal nagyobb a kozkázata, hogy mellékhatások alakulhatnak ki.
2022. jún. 24. 22:17
 32/38 anonim ***** válasza:
32%
Nem...
2022. szept. 5. 09:22
 33/38 anonim ***** válasza:
25%

Egy orvosok által publikált cikk ebben a témában.

[link]

2022. szept. 6. 02:56
 34/38 anonim ***** válasza:
69%

"orvosok által publikált cikk"

Azt írja: "(Péter Imri bejegyzése)".

Akkor miről beszélsz, hogy orvosok által publikált cikk? :D

2022. szept. 24. 17:18
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Ne az nézd, hogy ki osztotta meg. Inkább olvasd el.
2022. szept. 24. 19:22
 36/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem töltöm az időmet mindenféle Péter Imri-féle bejegyzések olvasgatásával, főleg, ha úgy vannak tálalva, mintha orvosok publikált cikkjei lennének...
2022. szept. 24. 19:26
 37/38 anonim ***** válasza:
44%
Valószínűleg attól halnak többen igen. Az egész Covidot azért eresztették útjára hogy kicsit tisztogasson, ne kelljen annyi beteget eltartania az államnak. Vagy meghalsz benne vagy túléled, szövődményei meg lehetnek a gyermeknemzés képtelenség, vagy ilyen-olyan öröklődési dolgok, amiket még nem tudni csak majd 10-20 év múlva derülnek ki, mikor tömegével lesznek a gyerekek ugyanolyan betegségben.
2022. okt. 3. 10:30
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

37 Igen de mindenki maga tudja mit csinál.Én már nem fárasztom magam hogy ezzel foglalkozzak mert aki nem hiszi el az úgy sem fogja soha megérteni.

Már benne volt a magyar tv-ben is érdekes de sokan még mindig konteónak tartják:) Van akin nem lehet segíteni és ez ugyanígy van amikor egy fideszessel próbálsz kommunikálni:-D

2022. okt. 3. 11:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!