Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mandulagyulladással menjek...

Mandulagyulladással menjek holnap dolgozni , pedagógus vagyok ? 22/N

Figyelt kérdés
Ma voltam az ügyeleten, mert nagyon fáj a mandulám, és fehér foltok vannak rajta. Kaptam rá Aksolint is. Viszont nem tudom mennyire jó ötlet így dolgozni menni ?

2022. máj. 29. 10:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%
Orvosként mindig megállapítom, hogy a pedagógusoknál a gondolkodás képességének alapvető hiánya felvételi követelmény. Fertőző betegség esetén maradunk otthon a seggünkön!
2022. máj. 29. 12:18
 22/28 A kérdező kommentje:
21! Teljesen egyetértek veled, otthon kellene pihenni. Csak Te nem találkoztál még az igazgatóhelyettessel, aki szétaláz mindenki előtt,ha valaki betegen nem megy dolgozni, illetve napi 2x hív,hogy mikor jövök dolgozni,és nem fogja fel, hogy lázasan be se tudok menni. Majd erőlködik, hogy beszéljek az orvossal, hogy nekem muszáj menni dolgozni , és vegyen ki a táppènz alól.
2022. máj. 29. 12:28
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pedagógushiány mellett hogy tudtad ezt a despotát beválasztani? 2 nap alatt találnál magadnak normálisabb helyet! Amúgy addig is, ha szétaláz, alázd vissza azzal, hogy nem tudtad, hogy itt kötelező a betegséget terjeszteni.
2022. máj. 29. 12:34
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem is tervezek itt maradni hosszú távon... undorító ahogy az emberrel bánnak, továbbá betegnek lenni bűn.
2022. máj. 29. 12:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha amúgy se tervezel ottmaradni, akkor mért merül föl, hogy úgy ugrálj, ahogy egy akarnok fütyül?
2022. máj. 29. 12:48
 26/28 anonim ***** válasza:
34%

Na ha te orvos vagy, akkor én meg pap vagyok!

2022. máj. 29. 17:41
 27/28 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó ez esetben dícsértessék.

Kérdező, táppénzt kérsz a telefont meg a betegség jelentése után kikapcsolod. Nem kellene ennyire életképtelennek lenni!

2022. máj. 30. 00:33
 28/28 anonim ***** válasza:
23%
Ha covidosan akarna munkára kényszeríteni még fel is jelenteném. Igen, én már csak ilyen vagyok...
2022. máj. 30. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!