Valóban túl sok koffeint fogyasztók?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Kb 2 éve az orvos megállapította hogy alacsony vernyomasom van és próbáljam meg a kávét, azóta függő lettem, csak lattet iszok növényi tejjel és most hogy meleg van jeges lattet. Napi 2x szoktam inni, reggel suli előtt és délután mikor hazajovok, hétvégente is meg mindig, megszokás. Persze néha kiamarad 1-1 alkalom ilyenkor helyette zero kólát szoktam inni. Viszont, migrénes és fejfájás is vagyok, ezért sokszor faj a fejem (rajta vagyok az ügyön, migrén pc-t fogom most kiprobalni) es sokszor iszok a 2 kávé mellé még egy kólát is. Tudok aludni, nincsenek szív problémáim, és nem teng bennem túl az energia, viszont azt mondták nekem hogy túl sok koffeint fogyasztók. Lehetséges hogy mégis és rossz hatással lesz rám?2022. máj. 4. 20:13
1/4 anonim válasza:
Nézd meg egyben mennyi koffein van és az ajánlott adagra keress rá neten.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi! A kávét hogy tudom kiszamolni? Kavegepben csinálom, kapszulas
2022. máj. 4. 20:20
3/4 anonim válasza:
A kapszulas egyebkent is sokkal gyengebb, mint pl egy daralos kavefozovel fozott presszo, nem hinnem, hogy a napi 2+ a kola tul sok lenne.
Na meg erezned is, azonnal
rosszul lennel, ha tul sok koffeint innal.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, koszi:)
2022. máj. 4. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!