Orrdugulás - mit csináljak, már nem bírom?
Sikerült nagyon megfáznom. AZ orrspray alig ér valamit, fél óráig jó, aztán megint nem kapok levegőt. Éjjel nem tudok aludni, arra ébredek, hogy álmomban fuldoklok, vagy próbálok inni, de nem érzem a vizet, és száraz marad a torkom (attól függően, hogy alvás közben sikerül-e kinyitnom a számat ha már nem kapok elég levegőt, vagy nem)...
Nincs valami patikában kapható cső vagy más eszköz, ami elhelyezhető az orrban és segítene, hogy kapjak levegőt? Komolyan kérdezem, mert ezt már nem bírom. Vagy olyan orrspray, ami többször is használható és hatásos? (A tengervizes semmit nem ér, próbáltam.)
allergiám van és asztma
most meg november óta minden hónapban furcsa tüneteim vannak pedig nem kaptam méreginekciót :S
Mennyi dymistát használsz? Ha túl sokat, az is okozhat furcsa tüneteket, de ezer más dolog is. Érdemes lenne a háziorvosodnál rákérdezni, hogy mi okozhatja. Ne várd meg, amíg rosszabbak lesznek a tünetek.
A Covid elleni oltás nem méreginjekció. Ha az új technológiát illetően vagy bizonytalan, kérhetsz kínait, az régi, jól bevált, sok éve használt technológiával készült. Nem minden esetben véd annyira, mint a többi, de jobb, mint a semmi. Apukám életét például valószínűleg megmentette, oltás nélkül elég rosszak lettek volna az esélyei a betegségei miatt. Persze a te döntésed, de gondolj bele: ha meg akarnának minket mérgezni, arra lennének sokkal jobb és kevésbé feltűnő módszerek. ;)
csak napi 1x reggel, a foster 100 inhalőtor melé.
Én nem oltom be magam de köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!