Mit csináljak? Nem merek elaludni. Erős fülzúgás, tompa hallás és orrdugulás problémában szenved még valaki??
A fül orr gégész szerint allergia miatt zúg mindkét fülem. Olyan nyomás van benne és tompán hallok és nagyon zúg. Napközben elaludtam jó ha 1 órára, mire arra keltem hogy alig hallok, nagyon tompán. Most félek elaludni, pedig péntek fél 3 óta ébren vagyok. Vízszintesen van a fejem, az orrom is bedugul. Nagyon szomorú vagyok és kétségbe esett.
Van akinek allergia miatt ennyire zúgott a füle és elment a hallása? Én szerintem nem ez lesz a bajom vagy nem csak ez. De szóba sem jött nyaki probléma, csak az allergiát hajtotta, pedig a nyakam tiszta meredt sokszor.
Nekem anno mikor zúgott a fülem (erős szorongás és depresszió miatt) az segített az elalvásban, hogy letöltöttem meditációs zenéket illetve 6-8 órás eső/égdörgés hanganyagot telefonra, és fülhallgatóval a sötétben ezeket hallgattam.
Így elterelte a figyelmem a hang a fülzúgásról, és sikerült pár órákat aludni.
Tudom, hogy milyen kellemetlen az egész, és mennyire megkeseríti az ember életét. De próbálj meg nem gondolni az egészre, mert minél jobban szorongsz ezen annál rosszabb lesz.
Ha pedig nem múlik vagy rosszabbodik akkor fordulj másik orvoshoz, millió oka lehet a fülzúgásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!