Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez allergia lenne vagy valami...

Ez allergia lenne vagy valami más?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje folyik az orrom és tüsszögök. Néha napokig nem annyira, majd megint. Nyáron nem volt annyira vészes, de akkor is előfordult néha Az orrom is gyakran be van dugulva. Nem tudok arról, hogy bármire is allergiás lennék, de apukám említette, hogy a ház szigetelésének lehet, hogy köze van hozzá. A házunkban a szigetelés üveggyapottal lett megoldva. Lehet, hogy nem mindenhol lett tökéletes, mert a házban mindig is nagyon gyakran kellett portalanítani (valószínűleg az üveggyapotból származó por miatt). Én még óvodába jártam, amikor ideköltöztünk. Az létezik, hogy majdnem 20 évvel később érzem az üveggyapot miatt a tüneteket, vagy mástól van ez az egész? Sokáig semmi légúti bajom nem volt, nem voltam asztmás sem. A tüneteim az orrfolyás és a tüsszögés, ahogy írtam, más szerencsére nincs (tehát szemviszketés, bőrviszketés, kipirosodás, köhögés nincs).

Mindenesetre a szigetelést újra foguk csináltatni, hátha segít. A sok por amúgy sem normális szerintem.

2021. jan. 31. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Hasonló problémáim vannak. Első, én megpróbáltam, de nem jött be. Semmi sem változott, csak a fejem fáj, de rohadtul.
2021. jan. 31. 18:51
 2/6 anonim válasza:
2. Akkor valamit nem jól csinálsz öcskös
2021. jan. 31. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:

?

Én komolyan kérdeztem.

2021. febr. 2. 07:23
 4/6 AlfonzLiguori válasza:

szia,

a szigetelést illetően ha kint mozogsz vagy máshol vagy akkor folyik az orrod stb.?

Ha igen, akkor lehet az lesz az ok, ha nem, akkor inkább valami más az miatt van..

menj háziorvoshoz és kérd meg küldjön el egy allergia tesztre ha van erre lehetőség most(a járvány alatt is) ..

Áldott napot!

2021. febr. 7. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazából ha máshol vagyok, akkor is szokott folyni az orrom.

Mindenesetre kérek majd egy allergiavizsgálatot, ha lehet.

2021. febr. 7. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el allergiatesztre! Egyszerű s nagyszerű.
2021. febr. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!