Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyszüleim 3 oltással el...

Nagyszüleim 3 oltással el kaphatják a koronavírust?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A napokban lett pozitív koronavirus tesztem. Valószínűleg már fertőzött voltam egy ideje, csak most jött ki rajtam a sok tünet.

Apával és nagyapámmal élek együtt, mind ketten rendelkeznek 3 oltással egyedül én vagyok oltattlan.

Igyekszek napközbeni nem sokat ki menni a szobából, de féltem őket így is.. Mennyi esély van, hogy el kapnák?

Illetve barátommal a hét elején még együtt voltunk, sőt múlthéten is mindennap, de semmi baja nincs, semmi tűnetet nem észlel magán.. Hétvégén jönne ápolni engem neki 2 oltása van.. Mennyire lenne ez hülyeség?

21L

2022. ápr. 28. 22:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%
Nem úgy volt, hogy az oltástól lepattannak a vírusok?
2022. ápr. 30. 13:34
 22/24 anonim ***** válasza:
36%
#21 ezt senki nem állította, csak az összeesküvés elméletesek forgatják ki megint és még mindig a tényeket. Mindenhol azt mondták, hogy nem véd meg a fertőzéstől, csak a súlyos betegség elkerülésében segít.
2022. ápr. 30. 16:08
 23/24 anonim ***** válasza:
55%
22-es! Nagy tévedésben vagy. Arról volt szó a legelején, hogy egy oltás véd, utána már kettő, három, négy, de ezek szerint még mindig nem eléggé óv meg, tehát kell majd az öt, hat is...
2022. ápr. 30. 16:32
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
23-as Jó az az agyatlanoknak XD Mit törődsz te velük?Hadd kérjenek még vagy 50 db-ot :DDDDDDDDDD Jókat szoktam röhögni rajtuk.Aztán ha xarul vannak megy a hisztike
2022. ápr. 30. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!