Nagyszüleim 3 oltással el kaphatják a koronavírust?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A napokban lett pozitív koronavirus tesztem. Valószínűleg már fertőzött voltam egy ideje, csak most jött ki rajtam a sok tünet.
Apával és nagyapámmal élek együtt, mind ketten rendelkeznek 3 oltással egyedül én vagyok oltattlan.
Igyekszek napközbeni nem sokat ki menni a szobából, de féltem őket így is.. Mennyi esély van, hogy el kapnák?
Illetve barátommal a hét elején még együtt voltunk, sőt múlthéten is mindennap, de semmi baja nincs, semmi tűnetet nem észlel magán.. Hétvégén jönne ápolni engem neki 2 oltása van.. Mennyire lenne ez hülyeség?
21L
2022. ápr. 28. 22:25
11/24 A kérdező kommentje:
Már ne haragudjon meg senki, de akkor mi értelme az oltásnak? Elvileg védenie kellene, de egyre több bizonyíték van arra, hogy csak mérgezik vele az embereket. Sose fogom megbánni, hogy nem oltattam be magam 1x se
2022. ápr. 29. 15:55
12/24 anonim 

válasza:

Százszor leírtuk már, de akkor leírjuk százegyedszerre is. A halálozás és a súlyos tünetek kialakulása ellen véd elég jó hatásfokkal.
13/24 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest oltás nélkül megúsztam 1 napos lázzal és kisebb torokkaparással
2022. ápr. 29. 15:59
15/24 A kérdező kommentje:
Az nem covid volt. Ez az egész egy influenza ami túl van már hypelva
2022. ápr. 29. 16:13
16/24 anonim 

válasza:

Pontosan így van!Végre valaki érti!Kérdező jól tetted hogy nem kérted hidd el.
17/24 anonim 

válasza:

elkaphatják ha az oltás nem végez velük előbb
18/24 anonim 

válasza:

Osztom a véleményed 17-es nagyon is.
20/24 anonim 

válasza:

Ha csak 1 napos lázad van és egy kis torokkaparásod, akkor minek téged ápolni? Ez ellentmondás. Valami nem igaz a kérdésedben és egyszerű provokációként tetted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!