Nagyszüleim 3 oltással el kaphatják a koronavírust?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A napokban lett pozitív koronavirus tesztem. Valószínűleg már fertőzött voltam egy ideje, csak most jött ki rajtam a sok tünet.
Apával és nagyapámmal élek együtt, mind ketten rendelkeznek 3 oltással egyedül én vagyok oltattlan.
Igyekszek napközbeni nem sokat ki menni a szobából, de féltem őket így is.. Mennyi esély van, hogy el kapnák?
Illetve barátommal a hét elején még együtt voltunk, sőt múlthéten is mindennap, de semmi baja nincs, semmi tűnetet nem észlel magán.. Hétvégén jönne ápolni engem neki 2 oltása van.. Mennyire lenne ez hülyeség?
21L
2022. ápr. 28. 22:25
1/24 anonim válasza:
az oltás csak enyhiti a tüneteket vagyis elkaphaták de vélhetőleg nem halnak bele csak egy kicsit szarul lesznek vagy nagyon de az is lehet hogy csak egypárat köhintenek és késsz... Egyenek sok vitamint!
2/24 anonim válasza:
2 oltás után nem az számít, hányat kapott az illető, hanem az, hogy az utolsót mikor kapta, mert kb. 6 hónap után a védő hatas már valószínűleg akkor is csekély, ha jó volt a cucc. - Én nem hívnék senkit. Elboldogulsz egyedül is. Majd találkozok ha meggyogyultal.
3/24 anonim válasza:
Kell a 3. Oltás. Azt mehet nyugodtan. Nem kell aggódni.
4/24 A kérdező kommentje:
Decemberbe kapta
2022. ápr. 28. 22:40
5/24 anonim válasza:
Attól még, hogy van 3 oltásuk, attól még elkaphatják.
6/24 anonim válasza:
Elkaphatják simán. A barátod pedig ne menjen át, amíg meg nem gyógyulsz.
8/24 anonim válasza:
Elkaphatják, csak gyengébb a lefolyás.
Mi 4en lakunk, 1.5 honapig voltam aktivan covidos es csak 1 kapta el. A tobbiek kozul egyikukkel nagyon tartottuk a tavolsagot, masikukkal nagypn nem
10/24 anonim válasza:
Fiam több munkatársa kapta el az elmúlt hetekben, mind 3-szor oltottak, egyikük kórházba is került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!