Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nyirokcsomó probléma lehet vajon?

Nyirokcsomó probléma lehet vajon?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy fájdalmat csak akkor okoznak a nyirokcsomók ha igazán nagyok. Szurkálást érzek mostanában olykor a hónaljamban egy ideje, tervezek is elmenni egy ultrahangra. Szabad szemmel látnom kellene valamiféle duzzanatot kívülről, ha egy nagyra nőtt nyirokcsomó lenne a fájdalom okozója vajon? Vékony alkat vagyok. A másik oldalon szerintem már legalább fél évtizede van egy kis dudor, talán egy babszemnyi vagy még akkora sem, de azon az oldalon nem igazán érzek problémát. Azt tudom, hogy autoimmun gondjaim vannak. Egyszer látta a háziorvos, hasonló méretű volt akkor is, azt mondta a megduzzadt nyirokcsomó nem úgy néz ki, szóval lehet, hogy nem is az. Mondjuk most már megfogom nézetni az biztos.A vérképem oké szokott lenni, igaz egy, másfél hónapja CRP-t is néztünk és 12 volt az értéke.

2022. ápr. 22. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyit tudok, hogy amikor én mentem hematológiára, mert kitapintottam a nyakamban pár nyirokcsomót, az orvos azt mondta, ő nem érzékel megnagyobbodott nycsomókat. Amúgy van több a nyakamban és a mellemben, évente ellenőriztetem uhn és ennyi.
2022. ápr. 22. 22:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Mellem az nincs :) A nyakamon semmi. Amúgy meg meglehetősen hipochonder vagyok sajnos. Mondjuk az jó, hogy te érzékelted az orvos meg nem. Akkor biztos nem is volt az.
2022. ápr. 23. 00:35
 3/3 anonim ***** válasza:
De az volt, mivel az ultrahangon látszott, csak szerintem ami nekem nagy, az az orvosnak nem az. 😁 Én is hipochonder vagyok egyébként...
2022. ápr. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!