Nyakam kb babszem méretű duzzanat van csütörtök óta. Problémás?
2020. jún. 8. 18:25
2/5 anonim válasza:
Begyulladhatott egy nyirokcsomó. Velem már többször előfordult, csak nekem a hónaljamban volt. Ha nagyon idegesít, vagy ha nem múlik el még egy hét múlva sem, akkor mutasd meg orvosnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Limfómára mennyi az esély?
2020. jún. 9. 14:39
4/5 anonim válasza:
Van rá esély, de kevés. Azért írtam, hogyha nem múlik el, hanem csak nő és nő, akkor nézesd meg.
5/5 anonim válasza:
Haematológus azt mondta, ha 2 hét alatt nem múlik el, akkor érdemes orvossal megnézetni.
De, kisebb megfázásnál is , sokáig megmaradhat a nagyobb nyirokcsomó.
Nekem limfómám volt, semmi tapintható nyirokcsomó megnagyobbodásom nem volt, csak már az áttétek miatt voltak tüneteim, akkor derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!