Vannak itt olyanok akiknek nyirokcsomó duzzanataik vannak évek óta, de NIJCS vele probléma?
Hónalji és állkapocs alatti megnagyobbodott nyirokcsomóim vannak, amiket több mint egy éve vettem észre. Általánosan 2 cm-nél nem nagyobbak. Számtalan különböző orvosnál voltam velük, uh-n, mammográfián, mindenen amire csak el tudott küldeni az orvos (külföld). Legfőképp menzeszkor van több fájdalmas megnagyobbodás amik néhány nap alatt elmúlnak, de van néhány amik mindig ugyanakkorák és többnyire fájdalmatlanok. Tudni kell hogy laktóz és Liszt érzékeny vagyok 15+ éve, keresztallergiám van, amire gyógyszert szedek mert ha olyat eszem akár meg is fulladhatok ha úgy bedagad. Az orvosok egymástól függetlenül azt mondják, hogy rák biztos nem, inkább hormonális valamint az autoimmun betegségek és allergiák miatt alakulhattak ki és nem húzódtak vissza. Azt mondják nem tudok vele mit csinálni, figyeljem hogyha nagyobbodna menjek el orvoshoz.
Kicsit tartok tőle, hogy esetleg valami komolyabb ....
Vannak olyanok akiknek vannak ilyen nyirokcsomóik, nem húzódnak vissza, de nem okoznak problémát és biztos hogy nem rák?
Annyi orvosnál voltam már hogy a legutóbbi azt mondta, legközelebb ha ilyen kényszert érzek, hogy vizsgálatra menjek akkor pszichiáterre költsem inkább a pénzem.
Szia!
Én nem lány vagyok és elvileg allergiás sem de ugyan ilyen nyirokcsomókkal harcolok 2-3 hónapja. Az állkapcsom alatt és a hónaljamban is van megnagyobbodott nyirokcsomó (1-2 centisek) de a dokik szerint nem rák. Nadehátakkormicsoda? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!