Szerintetek lehet, hogy limfómás vagyok?
Figyelt kérdés
Már kb. 1,5 éve meg van dagadva egy nyirokcsomó a hónaljamon. Voltam vele bórgyógyásznál, aki azt mondta, hogy a dezodortól van, és ne törődjek vele, amíg nem fáj nagyon. Így is lett, szépen visszahúzódott a hónapok során, volt, amikor teljesen eltűnt szinte, volt, amikor megduzzadt és fájt picit, majd megint visszament. Most 2 hete már megint be van dagadva a drága. Szerintetek induljak vele újra orvoshoz, vagy felesleges, hisz ezen tünetek alapján valószínű, valóban csak egy "dezodor/borotva" mellékhatásról van szó?#betegség #rák #probléma #nyirokcsomó #hónalj #dezodor #duzzanat #limfóma #ártalmatlan #nyirokrendszer
2018. nov. 23. 22:16
1/5 anonim válasza:
Limfómánál nem egy darab nyirokcsomó lobban be! Talán ne használj dezodort ha ennyire érzékeny vagy rá!
3/5 anonim válasza:
De a sok dezodortól később lehetsz limfómás vagy bármi. Úgyhogy óvatosan a kemikáliákkal. Valószínűleg a dezodortól dagadt fel mint nekem szokott.
4/5 anonim válasza:
Kérdező, azóta van nyirokcsomó duzzanatod? Elmentél megint az orvoshoz miatta?
5/5 A kérdező kommentje:
A másik hónaljamban is előjött egy, de szerencsére már jó ideje nem volt baj velük.
2021. febr. 16. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!