Megettem egy kinder tojást, lehet hogy szalmonellás volt és ha igen rövid időn belül meghalok?
Megeshet, hpgy holnapra egy 2 meteres fereg lubickol majd a gyomrodba, a husveti menuvel egyutt..
De! A palinkat nem szereti.
Ha beindul a sz*rmonella, akkor igyál sós-cukros teát kis kortyokban, mégpedig negyedóránként egy-két kortyot. Akkor nem fogsz kiszáradni, de attól még szomjas leszel. Egyszerre ne igyál sokat, mert kihányod.
Egy gyógyult sz*rmonellás.
Dehogy halsz meg.
Egyik gyerekem 2 éves korában lett szalmonellás, a doki kórházba akarta küldeni, de mondtam, hogy rám bízhatja. Itatni kellett orrba-szájba, hónapokig fájt a hasa. Nem hányt, "csak" állandóan hasmenése volt.
Aztán én is megkaptam (nyilván). Iszonyúan fájt a hasam, f.stam, felhívtam az ügyeletet (mert Szilveszterkor volt ez, mikor máskor), mondták, hogy igyak iszonyatosan sokat, amennyit csak bírok, el fog múlni hamar. 1-2 nap múlva teljesen meggyógyultam. Hányni nem hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!