Más is megbetegedett rövid időn belül 2x is?
Kb 1 hónapja voltam náthás, tegnap óta megint produkálom a tüneteket. Torokfájás, orrfolyás, általános gyengeség. Alapvetően a betegség sem jellemző rám, fura, hogy most rövid időn belül többször is előfordul.
Más is tapasztal hasonlót?
Teszteltek már koronavírusra? Be vagy oltva?
2020. március 16. óta "veszélyhelyzet" áll fenn. Maszkhordás ismét kötelező a tömegközlekedésben idén november 1. óta. (Július 3.-tól pedig eltörölték.)
Szeptember végén 1,5 hétig náthás voltam. Először 2,5 nap enyhe torokfájás, aztán elmúlt, 1 napig csak a torkom volt még hurutosabb a szokásosnál (reflux), aztán 1 nap orrcsavarás, 2 nap nátha, aztán ismét a reflux miatt megszokottnál hurutosabb torok és kis köhögés még pár napig.
((Amúgy nálam ez veszélyes, mert a reflux miatt eleve változó, milyen a torkom a szinte semmitől a rekedtségig és volt már pár éve, hogy családtag vette észre, hogy beteg vagyok, ez nem olyan krákogás, mint a megszokott. Pár napra rá tényleg hörghurutos lettem.))
Erre 1 hónapra rá 1 nap orrcsavarás, 2 nap nem kaptam jól levegőt az orromon.
Nálam viszont full megszokott sajnos az, hogy 1-2 havonta kapok el felsőlégúti fertőzést. Ez évek óta így van.
A hossza is megszokott, ha csak torokfájás vagy csak duzzadt orrnyálkahártya, akkor lehet, hogy csak 3-4 nap, de a kifejlett nátha 2-3 hét szokott lenni.
Szóval nálam nem fogható ez a maszkozásra vagy a COVID elleni védőoltásokra, mindigis ilyen voltam.
Cserében sohasem vagyok betegen levert, lázas is ritkán, fejem se szokott fájni. Szóval fújom az orrom 2 hétig és annyi.
Viszont belegondolva a környezetemben is voltak mindigis ilyen emberek, akik szintén 1-2 havonta nyalták be a dolgokat.
28N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!