Újra lehet fertőződni rövid időn belül a Coviddal?
Hát nekem sosem mutatta a ki a megfázást a teszt, pedig sokszor voltam megfázva tesztelve.
Amúgy a kérdésedre a válasz, hogy igen. Tesztelés során többen is mondták, hogy x hónapja voltak covidosok és most újra. El lehet kapni, nem olyan, mint a bárányhimlő. Sőt, akár a második/sokadik kör akar súlyosabb is lehet. Nagyban függ az immunrendszer aktuális állapotától
Nem nagyon értetted amit írtam. A megfázás nem egy vírus, hanem egy állapot amit vírusok okoznak. Érted? A megfázást rengeteg sokféle vírus okozhatja, többet között koronavírusok is. Amit tetszik vagy sem, kimutat a pcr teszt, nem csak a COVID-19-et.
Értem, miről beszélsz, a lényeg azon volt, hogy megfázva teszteltek és nem lett pozitív, pláne nem covidra.
Te pedig megérteni nem akartad, amit írtam
Értettem, hogy azt írtad, hogy "neked nem mutatta ki a megfázást". Nem ezt írtad? De. Mintha azt mondanád, hogy neked nem mutatja ki a fejfájást... Ezért pontosítottam.
És nem lehet elkapni ugyan azt 3 hónapon belül. Akkor az más. Ha volt pozitív teszted nem jelenti azt, hogy COVID-19-es vagy, hanem volt a szervezetedben koronavírus. De az lehet, egy másik koronavírus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!