Mitől lehetek állandóan cérnagilisztás?
A háziorvosnak kell ezt jelezni.Ha nem használ a vermox,van másféle gyógyszer is.
Sajnos többször meg kell ismételni a kezelést,2-3 hét szünetekkel.
Kb. 10 napja volt itt egy ilyen téma.
A lényeg hogy emberről emberre terjed.
Azaz NEM állattól kapod el.
A teljes családodnak kell féreghajtó kúra.
Vermoxot hogy szeded? Nem egymás utáni napokon kell beszedni, hanem 1., 3. napon, első darabra egy héttel ismét egy majd a 3. napon egy, utána a harmadik darabra egy héttel megint egy és a 3. napon az utolsó.
Első kettő az éppen kikelteket öli meg, rá egy héttel az addigra kikelt csapat van leirtva, majd a harmadik kör a biztonsági játék, hogy teljesen tiszta legyél.
Már rengetegszer megismételtem én is és a családom is a kezelést pedig ők tünetmentesek.
2 orvosnál is jártam, sok féleképpen szedtem már a Vermoxot de semmi....már annyira ki vagyok az évek folyamán hogy legszívesebben meghalnék, nem akarok így élni
Cérnagilisztára nem úgy kell szedni, ahogy a 4-es írja, hanem úgy ahogy az alkalmazási előírás írja:
"Enterobiasis
testtömegtől és életkortól függetlenül felnőtteknek és gyermekeknek:
gyszer 100 mg (1 tabletta) bevétele elegendő. Miután a reinfekció elég gyakori, a kezelést 2 és 4 hét múlva ajánlatos megismételni." forrás: pharmindex
Nem elég a gyógyszer, elég macerás, mindent ki kell mosni 60 fokon, és még sok fontos teendő van, a részletek itt: [link]
Ha ezeket nem tartod be, visszajön.
Meg lehet tőle szabadulni, az én gyerekeimnek többször is volt, mindig a fentieket végigcsinálva pár nap alatt elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!