3. oltás óta állandóan beteg leszek?
Tavasszal kaptam 2 Sputnikot. Semmi bajom nem volt! Söt, még náthás se voltam. Október közepén kaptam 3. Pfizert. Erös reakcióim lettek töle, napokig fel se tudtam kelni. Azóta megállás nélkül torokgyulladásom, arcüreggyulladásom, náthám van. Mindig vírusos eredetü! Covid teszt volt vagy 10, mindig negatív. Karácsony elött 1 nappal hagytam abba a fül-orr gégész által felírt antibiotikumot. Biztos ami biztos adta. Jobban lettem Karácsonyra. Mára ismét torokgyulladás, orrfolyás. Vírusos lesz megint. Ki is tenyésztették múltkor de nem baktérium.
8 hétböl 6-ot náthás, torokgyulladásos vagyok azóta. Fejfájás, stb. Minden doki látott, nem reflux vagy más. Vírusos torokgyulladás vagy amikor rosszabb, akkor arcüreg gyulladás.
Valaha túlleszek ezen? Vagy így kell éljek ezután?
5: Az antibiotikum nem a vírusos betegségre van, hanem a felülfertőződésre, ami már bakteriális!
Ez egy tévhit, hogy ha valaki vírus miatt lett beteg, akkor nem lehet szüksége antibiotikumra.
Tökmindegy, általában többet árt, mint használ, nem véletlenül hallani sokfelől, hogy nem szabad gyakran szedni. Nekem idén volt vírusos hasmenésem, influenzám, de egyik esetben sem szedtem, 3 nap alatt magamtól is meggyógyultam, pihenni kellett és vitamindúsan táplálkozni. A kérdező folyton szedi és 6 hete beteg…akkor mennyit használ a cucc?
Ja akkor nekem se kellett volna szedni antibiotikumot covidra. Ja, csak épp tüdőgyulladásom lett tőle 😂
Kérdező, cinket, d és c vitamint szedj okvetlenül, céklát egyél sokat, meg citrusokat. Nekem egy oltásom sincs eddig, de szeptembertől idáig voltam párszor gelvás: szeptember elején hányós vírus, 2 hétre rá nátha, ami antibiotikum hiányában ráment a fülemre és fülgyulladást csinált, aztán október elején covid, karácsony előtt 2 héttel megint valami nátha... Pedig nagyon egészségesen étkezem, szedek vitaminokat, illetve azelőtt másfél évig nem voltam beteg. Mostanában ilyen atomvírusok tombolnak xD
Mivel ez egy kísérleti vakcina, senki sem tudja a választ.
Az orvosoknak nem lehet hinni, mivel mindegyik oltáspárti, elfogult.
Nézz utána az alternatív gyógyászati lehetőségeknek, ált. amit a WHO tilt és ez alapján az orvosok is, az szokott beválni.
pld.: ivermectin, hidroxiklorokin
Nagy mennyiségű D + C vitamin,
Az oltáskárosodások kezelésére ált. a nehézfémmérgezés tüneteire hatásos készítményeket szokták javasolni az alternatív gyógyászok. pld.: NAC N-acetil - L-cisztein aminosav (vény nélkül kapható).
Kétes, tiltott szereket nem akarok beszedni!
Vitaminok mennek, C 3db 1000mg-os pl.
Prebiotikum mindig megy az antibiora de hiába. A gyomrom készen van már.
Testvérem halt meg vírusba 14 éve. Vírust állapítottak meg nála, nátha. Szedjen C vitamint. Telt az idö, nem javult, az antibiotikumot ellenezte, neki ne írják fel mert lerombolja az immunrendszerét. 2 hónapja volt már beteg, höemelkedéses, addig mondogatta hogy lassan átmegy rajta. Az orvos is hibás volt mert emlegette neki hogy ez rák is lehet a nem múló höemelkedés miatt, ezért megijedt! Aztán rosszabbodott, magasabb láza lett, 40 feletti, alig akart orvoshoz menni mert félt a ráktól. Aztán mire bekerült mentövel, kiderült hogy hetekkel ezelött a vírus bakteriálisan felülfertözödött, azért nem gyógyult és már bekerült a vérébe is. Vérmérgezésben halt meg a kórházban nem tudtak már segíteni rajta. Sima megfázásnak indult! Ezért se vitatkozok az orvossal amikor azt mondja, hogy indokolt lenne az antibiotikum (amúgy nem tud a testvéremröl, nem azért írja fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!