3. oltás óta állandóan beteg leszek?
Tavasszal kaptam 2 Sputnikot. Semmi bajom nem volt! Söt, még náthás se voltam. Október közepén kaptam 3. Pfizert. Erös reakcióim lettek töle, napokig fel se tudtam kelni. Azóta megállás nélkül torokgyulladásom, arcüreggyulladásom, náthám van. Mindig vírusos eredetü! Covid teszt volt vagy 10, mindig negatív. Karácsony elött 1 nappal hagytam abba a fül-orr gégész által felírt antibiotikumot. Biztos ami biztos adta. Jobban lettem Karácsonyra. Mára ismét torokgyulladás, orrfolyás. Vírusos lesz megint. Ki is tenyésztették múltkor de nem baktérium.
8 hétböl 6-ot náthás, torokgyulladásos vagyok azóta. Fejfájás, stb. Minden doki látott, nem reflux vagy más. Vírusos torokgyulladás vagy amikor rosszabb, akkor arcüreg gyulladás.
Valaha túlleszek ezen? Vagy így kell éljek ezután?
Ezért lett volna fontos meghatározni a covid-ellenanyag szintet a 3. oltás előtt. Lehet, hogy a leírt reakciók csak a szervezet reakciója a magas ellenanyag szint mellett beadott oltóanyaggal szemben. Ha az immunrendszer "el van foglalva" valami új anyag elleni védekezéssel, akkor az "apróbb" fertőzésekkel szemben nem annyira aktív.
"Ki is tenyésztették múltkor de nem baktérium." valószínűleg a biológiai mintából baktériumot akartak kitenyészteni, de nem találtak baktériumot, azaz nem tenyészett ki semmi. Ez persze semmit nem jelent, hiszen a kitenyésztés feltételei (táptalaj stb.) határozzák meg, hogy adott mikroorganizmus képes-e az adott (bevett, standardnak nevezett) vizsgálati feltételek között kitenyészni.
Nem tudom, ilyenkor kihez lehetne fordulni jogvédelemért. Egy ilyen esetet ki fognak rázni a nyakukból. De a te életedre ez rányomja a bélyeget.
Nem pereskedni kellene, hanem a Pfeizer felé benyújtani papírokat... Ehhez meg orvos kell, aki vállalja, hogy papirokat állít ki a jelenlegi helyzetben ezt meg senki sem fogja megtenni...
Nem te vagy az egyetlen áldozat.
"lényegében kizárná a közéletből az oltatlanokat, vagy ahogy Macron fogalmazott: „a lehető legjobban korlátozni hozzáférésüket a szociális élethez"
- tehát nem az számít a cikk szerint, hogy egészséges vagy-e, hanem, hogy aláveted magad az elit akaratának vagy sem. Aki szembe megy, az delete. És sokaknak még most sem nyílik fel a szeme, de azok meg is érdemlik a későbbi darálót.
"Hasonlóan Magyarországhoz, több helyen oltási igazolást vagy negatív tesztet kell felmutatni, ez utóbbi opciót azonban Párizs ki akarja iktatni a fertőzéses esetek robbanásszerű emelkedése miatt, hisz a negatív teszt nem garancia a védettségre."
Macron egy elmebeteg. A negatív teszt neki nem jó, csak az oltás, szóval szerinte aki nem fertőzött, az veszélyes, az oltás pedig "garancia a védettségre". Az nem tűnt fel neki, hogy a magas esetszámok ellenére az elhunytak és kórházban ápoltak száma jóval alacsonyabb, mint egy évvel ezelőtt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!