Visszafertőzhetem a barátom?
Figyelt kérdés
Neki már múlt hét csütörtök óta tart a betegsége (influenza), de már 1-2 napja jól érzi magát. Hétfőn átmentem hozza, mert azt hittük, meggyógyult már (akkor is kb jól érezte már magát), de sikeresen elkaptam tőle, hétfő estétől egészen tegnap estig folyamatosan lázas voltam, semmi nem vitte le, illetve kohogtem (először száraz, már hurutos). Tegnap este óta én is végre jól érzem magam, nincs lazam, hurutos a köhögés. Gyengének érzem magam, ennyi.
Ha hétvégén találkozom a barátommal, akkor van arra esély, hogy visszafertőzöm vagy ő immunis?
2022. márc. 17. 10:29
1/2 A kérdező kommentje:
Ő jönne át
2022. márc. 17. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!