Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Influenzáson összefogdosott...

Influenzáson összefogdosott tárgy visszafertőzhet?

Figyelt kérdés
Vettem egy könyvet és unalmamba azt olvastam, csak hát ugye ráköhögtem meg orrot fújtam és aztán fogdostam, aztán most nem tudom mit csináljak vele, mert ugye körülményes a tisztítása vagy a vírusok nem élik túl a levegőn?

2016. márc. 8. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát te biztos nem fertőzödsz meg ugyanazzal a vírussal meg is eheted a könyvet.Azt nem tudom másra mennyi ideig veszélyes
2016. márc. 8. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Visszafertőzés nemigen szokott előfordulni. A fertőződés cseppfertőzéssel következett be, más pedig a könyvtől nemigen kap vissza cseppeket a légutakba. Az bizony elég baj, ha könyvet csak unalmadban olvasol.
2016. márc. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!