Nyirokcsomó megnagyobbodás ami fájdalmatlan és kemény? Kép lent
3 hete van itt, tök random fedeztem fel, szerintem ha nem fogdosom a nyakamat észre sem vettem volna. Tapintásra nem fáj, kemény, de mozgatni tudom. Sajnos amikor rákerestem a tüneteimre azonnal rákot dobott ki. Temetni magamat egyenlőre még nem szeretném. A nyirokcsomó mellett tapasztaltam állandó rossz közérzetet, étvágytalanságot és tegnap este először nehézlégzést. Egyébként tök jól vagyok, van hol fáj a torkom reggelente de azon kívül semmi más. Covidon átestem több mint egy hónapja (igaz, azt elég rosszul viseltem). Orvosnak mutattam meg a nyirokcsomót, ő azt mondta ha rák lenne az sokkal nagyobb lenne. De mégis nagyon aggódok mert nem javult a helyzet. Mihez kezdjek? Szülők nem aggódnak miatta és a háziorvos sem :p Kíváncsi vagyok hogy volt e valakinek ugyanilyen, vagy kihez tudok fordulni ha nem múlik.
-fiatal lány
Helo
Jó eséllyel ebv fertozésen estél átt. Nekem is ez van sajnos hónapok óta. 25mm nyirokcskmok vannak a nyakamba melyek fajdalmatlanok . Voltam vele ultrahangon nekem is reaktív jellegüek. Emellet a mandulaim mentek tropára melyet allando felül fertőzés kisért ezért folyton fájt a torkom. Plusz májam értékei is rosszak voltak (ggt,Gpt stb).
Nem hinném az ebv fertőzést mivel nekem covid után jelentkeztek a nyirokcsomók :) nekem már testszerte vannak és mindegyik 10mm környékén lehet. Azóta ottvannak, nem kissebbettek és nem is nagyobbottak nekem.
Kitartást neked!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!