Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nyirokcsomó megnagyobbodás...

Nyirokcsomó megnagyobbodás ami fájdalmatlan és kemény? Kép lent

Figyelt kérdés

3 hete van itt, tök random fedeztem fel, szerintem ha nem fogdosom a nyakamat észre sem vettem volna. Tapintásra nem fáj, kemény, de mozgatni tudom. Sajnos amikor rákerestem a tüneteimre azonnal rákot dobott ki. Temetni magamat egyenlőre még nem szeretném. A nyirokcsomó mellett tapasztaltam állandó rossz közérzetet, étvágytalanságot és tegnap este először nehézlégzést. Egyébként tök jól vagyok, van hol fáj a torkom reggelente de azon kívül semmi más. Covidon átestem több mint egy hónapja (igaz, azt elég rosszul viseltem). Orvosnak mutattam meg a nyirokcsomót, ő azt mondta ha rák lenne az sokkal nagyobb lenne. De mégis nagyon aggódok mert nem javult a helyzet. Mihez kezdjek? Szülők nem aggódnak miatta és a háziorvos sem :p Kíváncsi vagyok hogy volt e valakinek ugyanilyen, vagy kihez tudok fordulni ha nem múlik.

-fiatal lány

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 14. 11:45
1 2
 11/15 Zsolti93 válasza:

Helo

Jó eséllyel ebv fertozésen estél átt. Nekem is ez van sajnos hónapok óta. 25mm nyirokcskmok vannak a nyakamba melyek fajdalmatlanok . Voltam vele ultrahangon nekem is reaktív jellegüek. Emellet a mandulaim mentek tropára melyet allando felül fertőzés kisért ezért folyton fájt a torkom. Plusz májam értékei is rosszak voltak (ggt,Gpt stb).

2022. okt. 11. 12:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem hinném az ebv fertőzést mivel nekem covid után jelentkeztek a nyirokcsomók :) nekem már testszerte vannak és mindegyik 10mm környékén lehet. Azóta ottvannak, nem kissebbettek és nem is nagyobbottak nekem.

Kitartást neked!! :)

2022. okt. 12. 13:06
 13/15 Zsolti93 válasza:
Oh , neked is kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok !
2022. okt. 12. 17:15
 14/15 jumbi válasza:
azóta mi a szitu vele : Megvan még a nyirokcsomó ?
2023. jún. 20. 17:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanúgy ott van
2023. jún. 21. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!