Nyirokcsomó megnagyobbodás ami fájdalmatlan és kemény? Kép lent
3 hete van itt, tök random fedeztem fel, szerintem ha nem fogdosom a nyakamat észre sem vettem volna. Tapintásra nem fáj, kemény, de mozgatni tudom. Sajnos amikor rákerestem a tüneteimre azonnal rákot dobott ki. Temetni magamat egyenlőre még nem szeretném. A nyirokcsomó mellett tapasztaltam állandó rossz közérzetet, étvágytalanságot és tegnap este először nehézlégzést. Egyébként tök jól vagyok, van hol fáj a torkom reggelente de azon kívül semmi más. Covidon átestem több mint egy hónapja (igaz, azt elég rosszul viseltem). Orvosnak mutattam meg a nyirokcsomót, ő azt mondta ha rák lenne az sokkal nagyobb lenne. De mégis nagyon aggódok mert nem javult a helyzet. Mihez kezdjek? Szülők nem aggódnak miatta és a háziorvos sem :p Kíváncsi vagyok hogy volt e valakinek ugyanilyen, vagy kihez tudok fordulni ha nem múlik.
-fiatal lány
Nyugi!100%-ot nem mondok, de batyamnak detto ez van! 2 honapja volt covidos!
Volt ultrahangon, azt mondta az orvos, hogy ezt szerinte egy fertozes valtotta ki. A verkepe tokeletes!
Ugyanakkor azt is mondta a doki, hogy par honapja megjelent egy virus, amelyet a macskatol el lehet kapni (ha pl. megkarmol). Nekunk ket cicank van. Ez a virus egyik ismerve. A nyirokcsomo megnagyobbodas.
Erre kulon kell vert vetetni, erre megy a jovoheten.
Szerintem amugy a covid eredmenye inkabb...
Par napig semmit nem evett a tesom es a csomo jelentosen visszahuzodott. Mi is megijedtunk, hogy rak, de most nyugodtabbak vagyunk.
Nekem gyerekkoromban voltak ilyen csomoim, az egyik adenovirus valtotta ki.
Sok minden lehet. Csinaltass verkepet, az sok mindent elmond majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!