Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valaki nyugtasson meg,mi ez a...

Valaki nyugtasson meg,mi ez a körmömön?

Figyelt kérdés

Linkelem a képet

[link]

Tegnap vettem észre,NAGYON halvány,de látható.A legrosszabbat olvasom róla,és már a hasam is megy az idegességtől.Mire eljutok bőrgyógyászhoz kikészülök.Kérlek mondjatok valami pozitiv véleményt,talasztalatot.Kérlek

2022. márc. 14. 07:18
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Semmi.
2022. márc. 14. 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

em tudom, te mit látsz, de egyiken sincs semmi.

Mindenesetre orvoshoz kéne fordulnod, de a hipochondriáddal...

2022. márc. 14. 07:24
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Rossz a kép, én látom, hogy van egy "horpadás" szerű a körmödön, de sajnos én sem tudom mi az nekem is előfordult már.

A jobb kezem hüvelykujján. Egy idő után lenőtt, de sokáig ott volt (nem nőtt fölfelé) kb.1 év után indult el a növéssel fölfelé.

2022. márc. 14. 07:47
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Az alig látható horpadásra gondolsz? Lehet szimplán csak beütötted valamibe. Pár hét-hónap és le fog nőni.

Viszont a szálkássága (bordázottsága) miatt kezdj el folsavat és vasat szedni.

2022. márc. 14. 07:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem,a 3.ujjamon egy halvány barna vonal fut végig,azon idegeskedek.A vitamin tippet megfogadom köszönöm.
2022. márc. 14. 08:09
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
ne fogadj meg minde hulladék információt. vasat nem érdemes tápkieg formájában szedni inkább egyél. egy csomó egyéb vitamint/ásványi anyagot stb szedhetnél ami akár lehet ennek az oka. inkább egyél normálisan és ne stresszelj hülyeségeken.
2022. márc. 14. 08:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. márc. 14. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem látok semmit, viszont eléggé ápolatlan
2022. márc. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!