Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak? Annyira elegem...

Mit csináljak? Annyira elegem van!

Figyelt kérdés
Elegem van mindenből, nem tudom normálisan élni az életem, mert állandóan beteg vagyok! Most éppen fel vagyok fázva, de mindig kijut a "jóból" hol a torkom fáj, hol a hasam, hol meg vagyok fázva, vagy felfázva, az állandó fejfájásról nem is beszélve! Így is van elég lelki problémám, és a szüleim is rossz szemmel nézik, hogy mindig az ágyat nyomom!
2010. szept. 12. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
A lelki problémák miatt gyengülhet az immunrendszer,és így könnyebben összeszedsz mindenféle betegséget.szedj valami jófajta multivitamint és mozogj sokat,akkor rendbe jössz.
2010. szept. 12. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha sok a lelki problémád, az gyengíti az immunrendszered, emiatt pedig folyamatosan fertőzésekkel küszködsz.

Meg kell szakítanod ezt a kört. Rendezd a dolgaid,keress megoldásokat rá! Az immunrendszered erősítését pedig rengeteg módon megteheted (sport - jó a stresszre is!, vitamindús étkezés, de vannak kifejezetten immunerősítő szerek is pl. dm-ben, Rossmennben).

2010. szept. 12. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
18:44 :)
2010. szept. 12. 18:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, teljesen igazatok van! Csak mindenki problémáját magamra veszem, így nincs egy nyugodt napom! Meg családból is olyat kaptam, hogy folyton piszkálnak! Meg már titkolom, ha beteg vagyok, mert akkor jön az, hogy milyen gyenge vagyok. Ha meg pszichológushoz akarok menni, nem hagyják!
2010. szept. 12. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert annyira fiatal nem lehetsz, ha mások gondját-baját is magadra vállalod (ami felesleges, mert velük sem teszel jót), de azt is írod, hogy "nem engednek" pszichológushoz.
2010. szept. 13. 12:15
 6/8 A kérdező kommentje:

19 éves

elég konzervatív szüleim vannak

2010. szept. 13. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Az tényleg nem normális, ha állandóan valami betegséged van. Csak utána kellene járni, hogy ennek mi oka! Először egy orvosi kivizsgálás (vérvétel stb.), lehet, hogy valami pofonegyszerű oka van a folyamatos felfázásoknak.

Aztán, ha nem talál semmit a háziorvos, akkor gondolkodj a pszichológuson (háziorvos is segít neked ebben). Utóbbi helyett azonban sokszor elég egy jó barát(ok), aki meghallgat téged, odafigyel rád, törődik veled:)

2010. szept. 13. 20:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, kedves utolsó, voltam nemrég kivizsgáláson, nem találtak semmit, urológián is voltam, ott se találtak semmit. A barátok igen jó ötlet, csak az embereket nem mindig érdekli mások problémája! De köszönöm, hogy válaszoltál :)
2010. szept. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!