Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A lakotarsam elkapott egy...

A lakotarsam elkapott egy hanyasos virust, mit csinaljak,hogy ne kapjam el en is?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 12:59
 1/7 anonim válasza:
76%
Viselj maszkot, tarts távolságot, gyakran moss kezet és fertőtlenítsd, vagy legalább töröld le a kilincseket, fogantyúkat, amiket mindketten használtok.
2022. márc. 3. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sammit. Ha fogékony vagy rá úgyis elkapod. A lényeg, hogy te magad légy minél inkább egészséges, hogy ha netán elkapod, akkor minél hamarabb túllehess rajta.
2022. márc. 3. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
#1: Csak kérdezem, hogy korábban te tényleg maszkot hordtál, amikor valaki benyalt egy ilyen vírust?
2022. márc. 3. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
#3-as Csak mert valami régen nem volt megszokott, nem jelenti, hogy hülyeség..
2022. márc. 3. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Semmit nem tudsz csinalni, vagy elkapod, vagy nem.

Rajtunk a ferjemmel vegigment ugy, hogy amikor en elkaptam egy jo kis hanyos virust, o szinte csak aludni jart haza, alig volt otthon 2 napig, mert az aposomnak segitett valamiben naluk. Persze en kulon szobaba vonultam, csak wc-re mentem ki, de meg igyis 2 nappal kesobb o is elkapta.

2022. márc. 3. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Semmit. Hermetikusan elzárva talán nem kapnád el, de ugye ilyenre nincs lehetőség. Ha fogékony vagy rá, akkor el fogod kapni, ha nem, akkor le is hányhat.

Én csókolóztam már tüszős mandulagyulladással, semmi baja nem lett a csajnak. Ennyit a maszkkal bohóckodókra.

2022. márc. 3. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyakoribb szellőztetés.
2022. márc. 10. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!