Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt olyan, akit meg lehet...

Van itt olyan, akit meg lehet kérni ilyenre?

Figyelt kérdés
HIV gyorstesztre lenne szükségem. Magyarországon nem árulnak, de pl. Ausztriában igen. Van itt olyan, akit meg lehet kérni, hogy vegyen nekem ilyet, ha arra jár? Természetesen a teszt árát, és a fáradozást is kifizetem.
2022. febr. 28. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon létezik ingyenes anonim szűrés.

[link]

Mondjuk ezek szerint gyorteszt is létezik:

[link]

Viszont arra érdemes figyelni, hogy a fertőzés nem rögtön mutatható ki, egy bizonyos időablaknak el kell telnie a (feltehető) megfertőződéstől.

2022. febr. 28. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a te Google-ből való okoskodásod nélkül is tisztában vagyok vele, hogy mi van Magyarországon, elvégre számtalanszor voltam gyorsteszten. Jelenleg viszont patikában kapható gyorstesztre lenne szükségem.
2022. febr. 28. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy segíteni próbáltam, ha ilyen kedves vagy, biztos sokan fognak neked segíteni...
2022. febr. 28. 22:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, te nem segíteni próbáltál, hanem kiélni azt a belülről jövő genetikai késztetést, hogy egy Google találat hatására okosabbnak állítsd be magad a kérdezőnél.
2022. febr. 28. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Neem, egyszerűen annyira hülyének tartalak, hogy még a google-t se tudod használni :D
2022. febr. 28. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
én megveszem 5000 forint díjjazásért
2022. márc. 6. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt kérsz segítséget erre akkora paraszt vagy az igen remélem vissza is kapod te szerencsétlen
2022. márc. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!