Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem értem ha "működik az...

Nem értem ha "működik az oltás",és megvan 5,5 millió oltott,akkor miért kell még mindig maszkot hordani?

Figyelt kérdés
Akkor minek vettem fel én is az oltást?

2022. febr. 28. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Csak hogy leesett végre!
2022. febr. 28. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem hogy valami nem stimmel itt...
2022. febr. 28. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Más se érti.
2022. febr. 28. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez logikátlan baromság....
2022. febr. 28. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
"Ha van légzsák, minek a biztonsági öv?"
2022. márc. 1. 08:02
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
5. Kár, hogy a maszk és az oltás nem ugyanattól véd, apafej. Elöbbi a megfertőződéstől (próbálna...), utóbbi a súlyos lefolyástól.
2022. márc. 1. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Egyik részről nem értem miért velem vitatkozol, mert a válaszod elsősorban a kérdezőt cáfolja. Másik részről nem és nem. Az oltás legnagyobb mértékben valóban a súlyos betegségtől véd, de még az omikron ellen is megmaradt a fertőzéstől és annak továbbadásával szembeni védelem valamilyen mértékben. A maszk pedig elsősorban a fertőzés továbbadásától véd, de mivel egy jobb minőségű maszk szűr, ezért ha elkapod, akkor kisebb adag vírust kapsz be, ami csökkenti a betegség súlyosságát.

2022. márc. 1. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

7.

Látom nem érted. Aki akarta, beoltatta magát, én is. A vírus arra jelent 99%-ban komolyabb veszélyt, aki nem. Innentől kezdve ez legyen az ő bajuk, én nem akarok sem miattuk, sem magam miatt maszkolni. Nem mellesleg mégis mi a büdös franc értelme van szabad téren hordani? (Vasúti peronok az északi szélben, meg buszmegállók, mikor mellette fél méterre meg nem kell). Meg munkahelyen az üres folyosókon?

2022. márc. 1. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!