Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a véleményetek a jelenlegi...

Mi a véleményetek a jelenlegi covid helyzetről?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, hogy hónapról hónapra változik az emberek megítélése a coviddal kapcsolatban, érdekelne,hogy jelenleg ti hol tartotok.

Elmondom velem mi újság. Mikor először megjelent és jött az első hullám akkor még nagyon szkeptikusan álltam az egészhez, úgy gondoltam, hogy ez csak kamu, vagy ha igaz is akkor olyan lesz, mint az ebola, hogy mindenki ezen fog kattogni, de ide úgysem jut el.

Aztán a második hullámban én is megfertőződtem. Az íz, illetve szagvesztés volt az egyetlen komolyabb tünetem, 2 napig voltam lázas de nem volt magas az sem.

Majd jöttek az oltások. Nem akartam beoltatni magamat, a nővéremet is próbáltam lebeszélni róla. Tudtam, hogy nekem van egy erős immunrendszerem, ami már legyőzte a covidot egyszer, legközelebb is sikerülhet.

Ám jöttek a szankciók, a védettségi igazolvány és mivel fiatal vagyok még, így élni akartam az életemet, tehát beoltattam magam.

Most ott tartunk, hogy jönne a harmadik oltás, amit fel is akartam venni megint csak a szankciók miatt, de végül nem tettem, mivel május 1-ig kitolták a határidőt.

A környezetemben sokan meghaltak covidban, szerencsére én másodjára nem kaptam el. Valószínűleg az oltás már rég kiment a szervezetemből, tehát talán a szerencse az oka, hogy nem fertőzödtem meg újból.

Abszolút hiszek a covidban, de azt látom,hogy már az egész betegség felett átvette a hatalmat a politika, ami miatt a vírus kevesebb létjogosultságot kap, kevesebben hisznek a létezésében és a komolyságában.

Nektek mi erről a véleményetek?

2022. febr. 21. 12:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

De, hozzám szóltál, mert te vagy a kérdező én meg egy tag.

Utána meg nem volt ott kérdés, csak flegmázás

2022. febr. 21. 13:24
 22/34 anonim ***** válasza:
21# Nyugi van, szerintem nekem irt.
2022. febr. 21. 13:25
 23/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem válaszoltál a felvázolt jövőképemre. 10-es vagyok

2022. febr. 21. 13:25
 24/34 A kérdező kommentje:

19!

Részemről semmi, a kedves 14-es kommentelőt kérdezd ;)

2022. febr. 21. 13:32
 25/34 A kérdező kommentje:

21!

Látod amit az előbb írtam? A válaszom elején megjelölök egy számot, ezzel jelzem, hogy melyik kommentelőnek szeretnék válaszolni.

Nyilván mikor kiírom a kérdést, akkor az mindenkinek szól, de utána, mikor reagálok egy válaszra, akkor azt már magának a válaszadónak címzem. Ezt például neked.

2022. febr. 21. 13:34
 26/34 A kérdező kommentje:

22!

Így van, köszönöm :)

2022. febr. 21. 13:34
 27/34 A kérdező kommentje:

23!

Bocsánat, jogos!

Igazad van, én is említettem korábban, hogy a politika mozgatja már ezt a vírust. Valószínűleg pont az lesz, amit felvázoltál. De mit tudnánk tenni ez ellen mi kisemberek?

2022. febr. 21. 13:35
 28/34 anonim ***** válasza:
76%

12es vagyok. En példaul egyebkent Németországban élek. Itt eleg hulye szabalyok vannak, amik utik a logikus gondolkodást, de legalább meg nincs kotelezo oltas, illetve nem rakhatnak ki a munkahelyedrol.

Sok tüntetés megy a kötelező oltas bevezetése ellen. Aztan majd kiderül.

2022. febr. 21. 13:41
 29/34 anonim ***** válasza:
Hozzateszem,csak zarojelbe, ha valakinek torlik a kerdeset akkor mindenki atszamozodik aki utana van soron :)
2022. febr. 21. 13:48
 30/34 A kérdező kommentje:

29!

Ez most hogy jön ide? Töröltek valamit?

2022. febr. 21. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!