Másutt is sokan visszaélnek a covid adta táppénz lehetőségével?
Én például havonta kapok el valamit, ez torokfájással jár vagy nem kapok levegőt az orromon. Ilyenkor nem árt jelenleg az óvatosság. Ezen felül nálam például jellemző az elhúzódó hurutos köhögés, mint szövődmény az asztmám miatt.
Jobb az, ha az a divat, hogy megfertőzik egymást? Dolgoztam ilyen helyen, ahol havonta beteg volt a csapat 60%-a.
Amúgy nálatok fizikailag lehetne home office ilyenkor?
Miért kellene feküdnie? Én például sohasem vagyok levert betegen. Ettől még betegség a torokfájás is.
Nem tudni előre, ki fog fuldokolni a COVID miatt..
Csodajó volt a COVID előtt, hogy kollégák egymást fertőzték náthával. Aztán aki hajlamos, arcüreggyulladást kapott (elég ehhez anatómiailag eltérő orr, arc miegyéb), vagy krónikus arcüreggyulladást évekre vagy hurutos köhögést fél évre, mert asztmás.
Telefonba bemondom, hogy pozitív lett a teszt és lázas vagyok, már fel is vett táppénzre😂.
Ezt nem mi akartuk, nem mi alakítottuk ki a rendszert, nem mi zártuk le a világot egy influenza miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!